Romanii au ajuns sa cumpere bilete sfintite! “Tatal nostru care esti in ceruri, faca-se voia Ta… si pe biletul meu de la Loto!”

Publicat: 22/02/2015 | 00:46
Romanii au ajuns sa cumpere bilete sfintite! “Tatal nostru care esti in ceruri, faca-se voia Ta… si pe biletul meu de la Loto!”

Din ce in ce mai multi romani isi pun speranta in Loto 6/49. Loteria a devenit pentru multi sansa imbogatirii peste noapte, iar unii au dus acest lucru la extrem. Cativa au ajuns sa mearga cu biletele la maoste, ca mai apoi sa le vanda credulilor.

Visul imbogatirii peste noapte i-a facut pe unii romani sa isi piarda capul, ei apeland la diverse tertipuri ca sa castie marele premiu pus la bataie de Loteria Romana. Unii au gasit chiar o rugaciune speciala ca sa isi sporeasca sansele, altii cumpara bilete necompletate care au fost duse la raclele cu moaste ale unor sfinti.

loto

Cum vinzi un bilet “sfintit”

Milioanele de euro puse la bataie de Loteria Romana au luat mintile unor romani. Acestia au ajuns sa apeleze la diferite tertipuri “divine” ca sa puna mana pe potul cel mare.

Mai nou se vand bilete care au fost duse la diferite moaste
Mai nou se vand bilete care au fost duse la diferite moaste

“Daca o vizita la racla Sfantului Dimitrie cel Nou , din Bucuresti iti poate aduce sanatate, de ce nu te-ar putea imbogati? Cum nimeni nu garanteaza norocul in iubire dupa un pelerinaj acolo, nici eu nu garantez castigul. Cele doua bilete sunt necompletate, insa acum inspiratia este ajutata de divinitate”, a scris un vanzator de pe un site de licitatii online.

loto

Rugaciunea norocoasa

Din ce in ce mai multi romani apeleaza la ajutorul divin pentru a-si spori sansele de castig. Unii au ajuns sa caute chiar sa caute rugaciuni pentru a ghici cele sase norocoase. Astfel, pe internet circula cateva “mostre” de rugaciuni folosite de impatimitii jocului 6/49.

Potul la loto a ajuns peste 8,3 milioane de euro
Potul la loto a ajuns peste 8,3 milioane de euro

“Doamne Dumnezeule, te rog ajuta-ma sa nimeresc cele sase numere si o sa repsect cu sfintenie cele zece porunci”, “Tatal nostru care esti in ceruri, faca-se voia Ta si pe biletul meu de la Loto”, sunt doar cateva exemple!

————————————————————————————

CITESTE SI

Cine este de fapt marele castigator de la Loto! Cu ce se ocupa constanteanul care a incasat peste 9 milioane de euro!

Castigatorul marelui premiu de la Loto 6/49 si-a ridicat banii! SUPRIZA MAXIMA: Mai are un castigator in familie!

Top 5 zodii care vor castiga la LOTO in 2015! Am aflat numerele care te pot face milionar!

————————————————————————————-

Tragerea Speciala de Dragobete

Report de peste 1,78 milioane euro la categoria I a jocului Loto 6/49. Loteria Romana sarbatoreste Dragobetele organizand duminica, tragerea speciala Joker de Dragobete. Pentru aceasta tragere Loteria Romana suplimenteaza fondul de castiguri al categoriei I cu suma de 50.000 de lei. De asemenea, la tragerile loto de joi, 19 februarie, Loteria Romana a acordat 11.648 de castiguri in valoare totala de 636.169 lei. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 7,91 milioane lei (peste 1,78 milioane euro). (Sursa foto olx.ro) (Alex Saulea)
 

Citește și...