Romanii au talent! Criminalul Erikai este incercat de ganduri suicidale in inchisoare: ”Vreau sa termin cu viata!”

Publicat: 03/04/2015 | 16:23
Romanii au talent! Criminalul Erikai este incercat de ganduri suicidale in inchisoare: ”Vreau sa termin cu viata!”

De o saptamana, dupa participarea detinutului Andrei Grigoriu la “Romanii au talent”, inchis pentru complicitate la omucidere, toata tara vorbeste despre crima ce a zguduit Timisoara, in 2003. CANCAN.ro a aflat ce se intampla cu faptasul, acum.

Caz zdrobitor, sapamana trecuta, la “Romanii au talent”! Un detinut, care a afirmat ca a fost inchis pentru tainuirea unei crime, i-a emotionat pe jurati pana la lacrimi, insa ceea ce a urmat a schimbat situatia la 180 de grade. S-a dovedit ca Andrei Grigoriu a fost, de fapt, complice la terifianta crima ce a avut loc pe data de 14 decembrie 2003, pe strada Lalelelor, din Timisoara si, dupa cateva zile, PRO TV a decis eliminarea lui din concurs. Lacrimile Irmei Uto, fata ucisa cu bestialitate, au imprsionat o tara intreaga, povestea ei de viata fiind de-a dreptul cutremuratoare: si-a pierdut fiica la 25 de ani, in cel mai brutal mod, dar si sotul, pe cand Erika avea doar sapte luni.

romanii au talent


A primit scrisori de la faptuitori

 

Constantin Lungu, cel care i-a taiat gatul fetei sale, dar si Andrei Grigoriu, complicele si cel care a tinut-o pe fata sa nu fuga, erau prieteni vechi de-ai Erikai, ceea ce a facut ca gestul lor sa fie cu atat mai surprinzator. De 12 ani, mama fetei decedate traieste cosmarul de a-I vedea zilnic familia lui Constantin, intrucat sora si parintii acestuia locuiesc in blocul de vizavi:

Erika a fost ucisa cu sange rece
Erika a fost ucisa cu sange rece

“Ei ma saluta, ma intreaba de sanatate, dar va dati seama ca imi e greu sa ii vad. Le raspund politicos si atat. Stiu ca ei nu au nicio vina, dar mi-e greu sa ii vad. Tatal lui nu prea mai e intreg la minte, sufera de o boala, ceva. Atunci, cand mi-au omorat fata, mama lui era plecata in Italia, ea mi-a zis ca se caieste ca barbatul ei n-a putut sa-l creasca asa cum trebuie pe Constantin”, a declarat Irima Uto, pentru CANCAN.ro. In prioada de detemtie, cei doi i-au trimis scrisori mamei Erikai, in care si-au exprimat cainta si se pare ca faptuitorul are chiar ganduri suicidale: “Amandoi mi-au scris ca le pare rau, ca se caiesc. Andrei Grigoriu a invocate Biblia, de multe ori. Constantin Lungu mi-a zis si el ca ii pare rau pentru ce a facut si ca poate va face ceva incat sa termine cu viata lui”, ne-a mai spus mama Erikai, indurerata.

 

CITESTE SI:

Romanii au talent! Mama fetei ucise, mesaj cutremurator pentru Mihaela Radulescu: “Ii dorsc sa treaca prin aceeasi drama”

Romanii au talent! Prin ce drama a trecut fata ucisa inainte sa moara! Avea sapte luni cand familia ei a primit lovitura fatala

Romanii au talent! Iubitul Erikai a trait un cosmar in momentul tragediei: “A venit cu mama lui la inmormantare, apoi s-a…”

 

Nu are bani sa ii faca mormantul

 

Erika abia implinise 25 de ani atunci cand a murit
Erika abia implinise 25 de ani atunci cand a murit

Durerea mamei Erikai este greu de descris in cuvinte, amintirile din noaptea crimei fiind inca vii in mintea si-n sufletul femeii de 66 de ani. Cum se descurca dintr-o pensie de 900 de lei, din care trebuie sa plateasca utilitatile si medicamentele, Irma Uto nu isi permite sa ii faca un monument fetei sale, aceasta fiind cea mai mare dorinta a ei.

 

Dana Enache

Citește și...