Romanii au talent! Iubitul Erikai a trait un cosmar in momentul tragediei: “A venit cu mama lui la inmormantare, apoi s-a…”

Publicat: 02/04/2015 | 12:32
Romanii au talent! Iubitul Erikai a trait un cosmar in momentul tragediei: “A venit cu mama lui la inmormantare, apoi s-a…”

Destinul tragic al Erikai, fata ucisa in Timisoara, in urma cu 12 ani, a socat o tara intreaga, odata cu dezgroparea cazului, dupa ce complicele ucigasului a participat la “Romanii au talent”. Mama indurerata ne-a povestit ultimele ei zile de viata.

Momente emotionante, dar si socante, vineri seara, la “Romanii au talent”. Andrei Grigoriu, un tanar de 30 de ani, din Timisoara, detinut la vremea preselctiilor, si-a expus prin desen experienta din inchisoare, reusind sa transmita mari emotii. In special lui Pavel Bartos, care a lacrimat, dar si Mihaelei Radulescu, cea care a spus ca talentul l-ar putea absolvi de pacate. Insa, realitatea este mult mai dureroasa, iar Grigoriu s-a dovedit a fi complice la crima, fapt care si justifica pedeapsa primita, de 16 ani, din care a executat 12, pe considerent de buna purtare.

Erika abia implinise 25 de ani atunci cand a murit
Erika abia implinise 25 de ani atunci cand a murit

 

Erika tocmai isi facuse un iubit, inainte sa moara

 

O femei extrem de cuminte, preocupata de scoala, de munca si de casa, Erika si-a gasit sfarsitul poate in cea mai frumoasa perioada a vietii ei. Atunci cand se indragostise. Insa p;ovestea ei de dragoste avea sa dureze, din pacate, doar noua zile:

romanii au talent

“In septembrie, cunoscuse un baiat pe Internet. El era din Timisoara, dar locuia in Austria. Si atunci tocmai venise in oras, de noua zile. Stabilisera a mearga la munte, dar nu au mai apucat. Nici eu nu apucasem sa il cunosc pana in momentul tragediei. Urma sa vina la noi de Craciun (n.r. crima a avut loc in seara zilei de 14 decembrie)”, ne-a povestit mama Erikai.

 

CITESTE SI:

Ce vis premonitoriu a avut mama Erikai in dimineata crimei! Femeia a simtit ca se va intampla o nenorocire! Dormea cu ea si…
 

Ipoteza socanta! Mama Erikai, tanara ucisa de prietenul detinutului de la „Romanii au talent”! “Au vrut sa ne omoare pe amandoua”

 

Iubitul si mama lui au fost la proces

 

Erika a fost ucisa cu sange rece
Erika a fost ucisa cu sange rece

Durerea a fost una fara margini atat pentru doamna Irma uto, cat si pentru iubitul ei si familia acestuia. Tuturor le-a fost foarte greu sa treaca peste tragedie si sa stea fata in fata cu ucigasul si cu complicele lui: “Ei au venit, ulterior, la proces, la primele termene. Dup-aia, baiatul s-a intors in Austria si am pierdut legatura cu el”, ne-a mai spus mama Erikai.
 

Dana Enache

Citește și...