ROMANII AU TALENT! MIhaela Radulescu, reactie DURA la adresa unei concurente! „Grasii au loc oriunde in lume, in afara de…”

Publicat: 13/03/2015 | 21:49

Mihaela Radulescu a avut o reactie controversata in prima seara a show-ului "Romanii au talent". Vedeta a criticat dur o concurenta.

Două fete au impresionat juriul şi publicul cu dansul lor si uşurinţa cu care au executat o mişcări de dans şi de gimnastică.

Mihaela Rădulescu a fost extrem de dură cu una dintre cele două concurente. ”Dacă data viitoare nu vei slăbi 5 kilograme, nu treci de mine! În dans, kilogramele contează”, a spus ea. Andra a sărit în apărarea fetelor. ”Aici nu suntem la gimnastică, ci la Românii au talent. Dacă un concurent îşi demonstrează talentul, nu contează câte kilograme are. Şi chiar nu mi se pare grasă”.

Mihaela Radulescu

Răduleasca si-a exprimat nemultumirea si in pauza. ”Graşii au loc oriunde în lume, în afară de dans. Te-ai luat de mine aiurea în tramvai. Ne zicem părerea. Părerea mea a fost una calificată, a ta a fost una populară. Păi, atunci să vină toţi graşii să danseze!”, i-a spus ea Andrei.

L.L

Citește și...