Romanii au talent! Prin ce drama a trecut fata ucisa inainte sa moara! Avea sapte luni cand familia ei a primit lovitura fatala

Publicat: 02/04/2015 | 01:34
Romanii au talent! Prin ce drama a trecut fata ucisa inainte sa moara! Avea sapte luni cand familia ei a primit lovitura fatala

Ultima editie “Romanii au talent” a scos la iveala o mare suferinta! Suferinta unei mame a carei fiica a fost ucisa cu bestialitate, in urma cu 12 ani, complicele la crima convertindu-se in concurent al celebrului show de talente.

Cu doua luni inainte sa-si termina pedepasa, mai exact in octombrie, anul trecut, Andrei Grigoriu, un tanar de 30 de ani, din Timisoara, s-a prezentat la preselectiile “Romanii au talent” cu un numar emotionant. Si-a spus povestea, in cuvinte, si a desenat-o pe sora lui, despre care a spus ca l-a sustinut moral in fiecare moment al celor 12 ani de detentie. Numarul lui a starnit lacrimi de emotie, insa situatia avea sa se suceasca la 180 de grade doua zile mai tarziu, cand s-a aflat adevarul: Grigoriu a fost complice la crima, nu doar tainuitor, asa cum a spus el.

romanii au talent


Mama Erikai a avut o viata de cosmar

Nimic nu se compara cu durerea unui parinte care-si pierde copilul, iar Irma Uto, mama fetei ucise, sufera ingrozitor, si acum la 12 ani de la sangeroasa crima. Insa, din pacate, aceasta nu este singura durere la care viata a supus-o, femeia de 66 de ani avand un destin putrnic incercat, presarat cu durere si lacrimi greu de descris in cuvinte:

Mama Erikai este si acum distrusa de durere
Mama Erikai este si acum distrusa de durere

“Eu am crescut-o singura pe Erika. Eram casatorita de trei ani cand sotul meu a decedat. Atunci, Erika avea doar sapte luni. Sotul o iubea enorm, numai el voia sa aiba grija de ea, sa o schimbe. Totul, pana intr-o seara, cand a avut un accident de munca si a murit. A murit la 10 seara, a fost dus la spital, dar a murit abia dimineata. A fost ingrozitor, am intrat in depresie atunci. Nu am vrut sa ma casatoresc niciodata, aveam 30 de ani cand s-a intamplat tragedia, am crescut-o singura pe Erika si mi-am dedicate toata viata cresterii ei. Si ea a murit la 25 de ani, nu-mi vine sa cred”, a povestit Irma Uto, pentru CANCAN.ro, cu ochii in lacrimi.

Erika abia implinise 25 de ani atunci cand a murit
Erika abia implinise 25 de ani atunci cand a murit

 

CITESTE SI:
 

Ce vis premonitoriu a avut mama Erikai in dimineata crimei! Femeia a simtit ca se va intampla o nenorocire! Dormea cu ea si…

Ipoteza socanta! Mama Erikai, tanara ucisa de prietenul detinutului de la „Romanii au talent”! “Au vrut sa ne omoare pe amandoua”

 

Se intalneste zilnic cu familia criminalului

 

In spatele acestor tufisuri de pe strada Lalelelor a fost ucisa Erika Sursa foto: VIPTim.ro
In spatele acestor tufisuri de pe strada Lalelelor a fost ucisa Erika Sursa foto: VIPTim.ro

Cel care a ucis-o pe Erika, Constantin Lungu, a locuit vizavi de blocul lor, si era prieten de ani buni cu tanara. Ulterior, femeia a fost si este in continuare nevoita sa dea ochii cu familia ucigasului, de cateva ori pe saptamana. Desi stie ca aceia nu au niico vina, ii este greu sa vorbeasca cu ei, intrucat amintirile sunt inca vii in mintea sa.

 

Dana Enache

Citește și...