Romanii din Spania se inghesuie ca sa-i vada in acelasi loc pe Messi, Cristiano Ronaldo si Florin Salam sambata seara.. Afla unde

Publicat: 25/10/2013 | 00:23

Nebunie mare printre romanii din Spania care nu stiu cum sa mai faca pentru a-i vedea sambata seara pe fotbalistii Cristiano Ronaldo, Messi sip e Florin Salam in acelasi loc.

Florin Salam va concerta sambata la Tarragona, iar organizatorul spectacolului a anuntat ca manelistul va viziona meciul Barcelona-Real Madrid intr-un local alaturi de cativa dintre cei care au bilete la spectacolul manelistului.

Florin Salam

Anuntul a creat isterie printre fanii manelistului, acestia ingheindu-se sa-si cumpere bilete la concert, sperand astfel sa fie printre cei care se vor uita la meci alaturi de acesta. “Istorie vom face in Catalonia”, a mai spus organizatorul concertului lui Salam, care i-a asigurat pe cei care vor veni la concert ca nu vor regreta.

El ii va gati manelistului
El ii va gati manelistului

La Tarragona, manelistul va avea parte si de o surpriza culinara, si asta pentru ca un bucatar asiatic va gati special pentru el. (B.G.)

Banner

Citește și...