Romanita vorbeste pentru prima data de la moartea lui Adrian Iovan! “Albert s-a maturizat mult prea repede”

Publicat: 29/04/2015 | 00:12

Un an si trei luni au trecut de la tragicul accident din Apuseni, in urma caruia pilotul Iovan si-a pierdut viata. Inca afectata psihic de cele intamplate, Romanita, fosta lui sotie, a ales sa se retraga din viata publica, fiind tot mai discreta.

Nimeni nu s-ar fi asteptat ca Romanita Iovan sa sufere atat de mult in urma decesului regretatului pilot, insa creatoarea de moda s-a comportat exemplar dupa acest crunt eveniment. A promis ca va tine doliu un an, timp in care va purta numai negru si nu va oferi niciun interviu, dar iata ca, desi a trecut mai mult de-atunci, vedeta nu se dezminte. 

Romanita e tot mai retrasa de cand a murit Iovan
Romanita e tot mai retrasa de cand a murit Iovan

Romanita este o prezenta din ce in ce mai discrete in showbiz, singurele imagini existenete cu ea fiind cele surprinse de paparazzi, ea fiind total absenta din viata publica.

 

Pregateste o noua colectie

 

Romanita a inceput sa poarte si alb, dar in continuare se fereste de imprimeuri colorate
Romanita a inceput sa poarte si alb, dar in continuare se fereste de imprimeuri colorate

Desi atelierul ei de creatie inca functioneaza, Romanita a spus pas przentarilor de moda si o va mai face, pentru un timp. Mai exact, se pare ca designer-ul va reveni pe scena abia anul viitor, cand va aniversa si un sfert de veac de activitate. Fotografiata de paparazzi CANCAN.ro in fata casei sale, intr-o dupa-amiaza in care isi luase fiul de la scoala, Romanita ne-a oferit o scurta declaratie, lasand sa se inteleaga faptul ca si fiul ei, Albert, este foarte afectat in continuare de pierderea tatalui:

Romanita Iovan

“Sunt in moda, nu sunt plecata, iesita din moda, noi lucram in continuare. O noua colectie cu siguranta la anul, se implinesc 25 de ani de activitate si vom face o colectie speciala, aniversara. Albert s-a maturizat. Mult prea repede”, a declarat Romanita, pentru CANCAN.ro.

 

Incepe sa renunte la straiele negre

 

Romanita a renuntat la doliu doar in perioada Pastelui
Romanita a renuntat la doliu doar in perioada Pastelui

Romanita continua sa poarte doliu dupa fostul ei sot decedat, anul trecut, chiar daca a trecut mai mult de un an de la tragedie. Insa, odata cu venirea sezonului cald, vedeta a inceput sa insereze si obiecte vestimentare albe, in garderoba sa. In imagini, se poate observa ca Romanita poarta un cardigan alb-negru peste o tinuta tot neagra.

 

 Dana Enache
 

Citește și...