Romica Tociu s-a certat cu amanta in direct: „Uite ce fata de ciorap nespalat ai”/ „Taci din gura, uiti ca te calc cu fierul”

Publicat: 19/03/2013 | 22:41

Show de senzaţie in această seară, la Cancan TV, emisiune difuzată de luni până joi de la ora 22:00, pe Acasă TV.

Cunoscut pentru amantlâcurile sale, după ce a fost surprins in compania unor diverse domnisoare, Romică Tociu a avut parte de o surpriză de proportii in direct.

Actorul a dat nas in nas cu…propria sa amantă, infăţişată, din fericire pentru el, de colegul său Cornel Palade.

romica tociu

Replicile au fost unele savuroase, iar Tociu şi-a intrat repede in rol şi a pus-o la punct pe „intrusă”, pe numele ei Maricica. „Nici ca sperietoare de ciori nu mi-a primit-o nimeni. E nebună, ia medicamente. Mereu se agăţa de câte ceva, ziceai că e veveriţă. I-a crecut si păr pe piept la câte pastile ia. Uite cum arăţi, ai faţă de spate.”, a izbucnit Tociu.

romica tociu

Maricica s-a declarat rănită in orgoliu şi şi-a făcut „iubitul” cu ou şi cu oţet.

romica tociu

„A zis că mă ia de nevastă până s-a culcat cu mine, şi după aia nu m-a mai luat. Noi când suntem impreună, când nu. Mă duce cu vorba. Ti-ai bătut joc de dragostea mea sinceră, am stat cu tine ca o proastă. Mai mult e gura de Romică, in rest…nu prea. I-a căzut bretonul de la câtă Viagra ea. E un băiat paşnic, dar are faţă de pervers şi de ciorap nespălat. Il lasă şi balamalele, l-am prins cu frâna de mână trasă”, a spus şi doamna Maricica.

romica tociu

romica tociu

 

C.V.