Roxana Ilie Plesea a ramas muta de uimire cand s-a mutat in Capitala. Vezi ce a frapat-o la bucuresteni

Publicat: 01/12/2013 | 11:10
Roxana Ilie Plesea a ramas muta de uimire cand s-a mutat in Capitala. Vezi ce a frapat-o la bucuresteni

Roxana Ilie Plesea locuieste de ani buni in Capitala. Iar de cand s-a maritat s-a mutat intr-o zona foarte buna a orasului, insa niciodata nu a ascuns faptul ca provine din Petrosani. Mai mult, tanara isi aminteste cu placere de fiecare vacanta la tara.

Cu toate acestea, atunci cand s-a mutat in Bucuresti a ramas extrem de suprinsa cand prietenele o intrebau cum arata animalele domestice, in realitate.

Roxana Ilie-Plesea

Tanara sustine ca nu o persoana, ci mai multe, in momentul in care le povestea de vacantele de la tara si de faptul ca a trait intr-un orasel mic precum Petrosaniul, o intrebau daca a vazut o vaca sau gaini sau alte animale pe care omul le creste pe langa casa.

La inceput, Roxana s-a amuzat de situatie crezand ca este luata peste picior. Insa, in momentul in care a vazut ca situatia este pe cat se poate de reala, nu a facut altceva decat sa le povesteasca sau pe cele mai multe dintre ele sa le invite in orasul natal pentru a putea vedea cu ochii lor ceea ce nici la gradina zoologica nu vazusera. Mai precis: rate, gaste, oi si capre.

Roxana Ilie-Plesea

Culmea este ca nici macar Mihai, sotul ei, nu avea cunostinta de unele animale domestice. Faptul ca a fost nascut si crescut la oras, iar bunicii lui nu erau crescatori de animale au facut ca barbatul sa vada pentru prima data vaci cand a mers cu Roxana in vacanta.

D.M.

Citește și...