Roxana Ionescu, imobilizata la pat din cauza unei diete: „Nu m-am mai putut ridica”

Publicat: 05/03/2013 | 18:10
Roxana Ionescu, imobilizata la pat din cauza unei diete: „Nu m-am mai putut ridica”

Roxana Ionescu tine foarte mult la felul in care arata si a marturisit ca a recurs la practici periculoase pentru a da jos kilogramele in plus.

„Vin de trei ori pe saptamana la sala, merg de doua ori si la masaj. Secretul siluetei mele este ca mananc la ore fixe si nu mai mananc prajeli. Am dat jos 15 kilograme maxim, dar la 13 m-am oprit. Am inceput de la 64 si cel mai putin am avut 49-50, acum am 52 de kilograme, nu pot sa fac mai mult”, a declarat Roxana Ionescu.

Mai mult, vedeta a marturisit ca a suferit din cauza ca a dorit sa scape repede de kilogramele in plus si a ales sa tina o dieta extrema: infometarea.

Roxana Ionescu

„Am inceput si eu cum incep toate tinerele sa tina diete pentru ca eram grasuta. Nu am mai mancat, m-am infometat. Nu am tinut o perioada lunga, dar destul de lunga incat sa nu ma mai pot ridica din pat intr-o dimineata. A trebuit sa-l sun pe sotul meu si sa-l pun sa-mi faca un calciu”, a mai spus Roxana, pentru Antena 1.

„Mama Natura” si-a mai amintit de momentul in care si-a facut niste injectii pentru a slabi, care nu au avut niciun efect asupra siluetei ei: „Mi-am facut injectii in burta inainte de a fi mireasa. La mine nu a functionat pentru ca eu mancam destul de gresit. Erau destul de dureroase si se invinetea rau zona respectiva, se faceau niste galme. Eu nu am vazut rezultate. Le-am facut vreo doua luni si era destul de dureros. Dupa ce faceam injectiile nu puteam sa conduc”.

Citește și...