Roxana Nemeş a fost obsedată de siluetă de când era copil: „Am ţinut prima dietă la şapte ani”

Publicat: 27/03/2013 | 17:26
Roxana Nemeş a fost obsedată de siluetă de când era copil: „Am ţinut prima dietă la şapte ani”

Roxana Nemeş nu s-a numărat niciodată printre femeile trase prin el, având o constituţie mai rubensiană.

Asta nu înseamnă însă că s-a resemnat. Blondina a luptat mereu cu kilogramele in plus, iar prima dietă a ţinut-o la vârsta de…şapte ani. „Prima dietă am ţinut-o la 7 ani, când am inceput să merg la balet. Erau nişte shakeuri, mai mult pentru detoxifiere şi mama avea grijă ce mănânc. După ce am terminat cu baletul am inceput să pun pe mine. Mergeam la sală, m-am pus pe treabă rău. Am luat şi pastile, am incercat si ciorba de varză, am fost la nutriţionişti”, a spus ea pentru Povestiri adevărate.

roxana nemes

Desi nu este nemulţumită de aspectul ei, Nemes continuă să ţină tot felul de diete, menite să o ajute să ajungă la 54 de kilograme. Acum, ea are 64.

„Toate ne dorim să slăbim acum. Cu pastile am slăbit, imi tăiau pofta de mâncare total. Vedeam de pe o zi pe alta cum slăbesc. Le păstreaz doar pentru situatii de urgentă. Nu cred ca e ok să te cântăreşti toată ziua, să îţi numeri caloriile. Cred că toată viaţa o să ţin diete. Sunt mândră de formele mele, nu mă îmbrac larg ca să nu se vadă”, a incheiat blondina.

Clara Văcaru

 

Citește și...