Ruby a lansat cel mai nou single! Vezi ce parere are Alex Velea despre noua piesa

Publicat: 04/12/2013 | 23:00

Ruby a lansatd e curand cel mai nou single al sau, "1001 De Nopti", care a fost realizat in colaborare cu Alex Velea Smiley, dar si alti artisti romani.

„Nu am vrut sa fac un cadou muzical fix in perioada Craciunului, pentru ca mi se pare prea clasic si prea comun. Anul aceasta sarbatorile au venit mai devreme, iar cadoul meu pentru toti cei care imi asculta muzica se numeste <1001 De Nopti>. Este o piesa pe care o cant de ceva vreme in concertele mele si care prinde foarte bine. Am considerat ca inceputul lunii decembrie este perfect pentru a o face publica. Sper sa se bucure de un real succes!”, a declarat Ruby.

Alex Velea

Pentru „1001 De Nopti”, artista a lucrat ca si pana acum cu echipa Cat Music, alaturi de HaHaHa Production, amfitrionii produsului fiind Alex Velea, Smiley, DJ Speak, Boier Bibescu si Serban Cazan.

„Nu mai e nici un secret pentru nimeni ca Ruby este una dintre cele mai puternice prezente feminine din noul val. Lucram de fiecare data cu acelasi entuziasm si tot ceea ce facem e din ce in ce mai bun. <1001 De Nopti> va avea succesul pe care il asteptam cu totii si va incununa munca depusa pana in prezent. Oricum, aceasta este doar un pas, in 2014 Ruby va fi de neoprit”, a declarat si Alex Velea.

L.C

 

Citește și...