Acasă » Știri » Știri interne » Rudele miliardarului au început marea împărţeală! La două luni de la moartea bogătaşului, urmaşii acestuia au băgat camionul în palatul lui Adamescu şi…

Rudele miliardarului au început marea împărţeală! La două luni de la moartea bogătaşului, urmaşii acestuia au băgat camionul în palatul lui Adamescu şi…

De: Cancan 10/03/2017 | 00:17
Camionul intră în vila lui Adamescu de pe Bulevardul Aviatorilor

La două luni de la moartea lui Dan Adamescu începe partea neplăcută a conflictului deja izbucnit între moştenitorii milionarului: împărţirea bunurilor deţinute de afaceristul decedat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obţinut imagini extraordinare, pe care vi le prezintă în exclusivitate, de la vila în care a locuit Dan Adamescu după separarea de Carmen Adamescu, aflată pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală.

În jurul orei 10 dimineaţa, o dubă roşie a parcat în faţa respectivei vile, din ea coborând trei bărbaţi care sosiseră acolo, cel mai probabil, pentru a transporta anumite bunuri. La locaţia respectivă au apărut, mai apoi, cu o maşină mică, o femeie şi un bărbat, urmaţi de alte două persoane, tot o femeie şi un bărbat, veniţi cu taxiul. Tot ce s-a petrecut în acea dimineaţă a părut scenariul transportării unor bunuri din fosta vilă a lui Dan Adamescu. Numai că site-ul nr. 1 din România, CANCAN.RO, le-a stricat planurile participanţilor la operaţiune.

După mai multe discuţii, duba roşie a intrat în vilă, dar, potrivit surselor noastre, între cei sosiţi acolo pentru transportarea unor bunuri au apărut controverse, iar faptul că au sesizat că au fost filmaţi i-a determinat să amâne acţiunea.

Rând pe rând, cei sosiţi la vila lui Adamescu au plecat de acolo fără să încarce vreun bun, după ce au realizat că sunt filmaţi.

În urmă cu o săptămână, Carmen Adamescu, văduva multimilionarului Dan Adamescu, a obţinut în instanţă dreptul de a intra în această vilă pe considerentul că acolo este sediul social al unei firme pe care ea o moşteneşte de la fostul ei soţ (VEZI AICI CUM TRECE CARMEN ADAMESCU, CU “COLOANA”, PE ROŞU).

După decesul milionarului, care a avut loc pe 23 ianuarie (VEZI AICI), între rudele lui Dan Adamescu s-a declanşat un conflict, inclusiv în ceea ce privea persoanele care să se ocupe de înmormântarea acestuia. Conflictul a fost între Carmen Adamescu, pe de o parte, de cealaltă parte fiind Alexander Adamescu, fiul natural al lui Dan Adamescu, soţia lui Alexander Adamescu şi sora lui Dan Adamescu. În dimineaţa zilei de 26 ianuarie, la sediul IML din Capitală, Carmen Adamescu a venit însoţită de bodyguarzi pentru a-i ridica trupul afaceristului. Aceasta a fost însoţită de mai mulţi bodyguarzi fiindcă se aştepta la represalii, mai ales că la faţa locului au sosit şi sora lui Dan Adamescu şi nişte apropiaţi ai familiei, trimişi de Alexander, aflat în Marea Britanie, alături de soţia sa, Adriana Constantinescu (VEZI AICI).

Au intrat cu camionul în vila ce i-a aparţinut lui Dan Adamescu, dar au plecat, după mai multe discuţii, fără să ia vreun bun din aceasta
Au intrat cu camionul în vila ce i-a aparţinut lui Dan Adamescu, dar au plecat, după mai multe discuţii, fără să ia vreun bun din aceasta

În cele din urmă părţile au ajuns la un armistiţiu în privinţa organizării înmormântării, de funeralii ocupându-se atât Carmen Adamescu, cât şi sora lui Dan Adamescu.

Deşi Carmen Adamescu a fost cea care a introdus acţiunea de divorţ de Dan Adamescu, iar instanţa a aprobat cererea, permiţându-i inclusiv să-şi reia numele de dinainte de căsătorie, Palade, legal Carmen era în continuare soţia lui Dan Adamescu atunci când milionarul a murit, pentru că decizia instanţei nu era definitivă, iar taxa de timbru, în valoare de 50 de milioane de euro, nu a fost achitată la timp.

Felul în care a reacţionat după decesul celui care i-a fost soţ timp de mai bine de două decenii a făcut-o pe nora lui Adamescu să pornească un atac dur la adresa lui Carmen Adamescu, susţinută fiind şi de Alexander. Autopsia abia acum s-a finalizat. Am sunat-o pe soţie, nu vrea să se pună de acord. Preşedintele IML încalcă drepturile fiului şi drepturile nurorii. Ea a simţit mirosul banilor lui Adamescu. Eu vreau să fac apel la oamenii care au ţinut la el, vă rog, opriţi-o! Noi vrem să aibă şi el parte de puţină dreptate. Soţul meu stă şi plânge şi nu îi vine să creadă. Ea vrea să pună mâna pe certificatul lui de deces”, a declarat nora lui Adamescu, la scurt timp după ce Carmen Adamescu a avut câştig de cauză la IML, luând trupul neînsufleţit al lui Dan Adamescu.

În replică, văduva lui Dan Adamescu, Carmen, l-a “taxat” pe fiul natural al milionarului, Alexander. ”În seara zilei de 23 ian. 2016 soţul meu, cunoscutul om de afaceri Dan Adamescu, a decedat pe patul unui spital privat, având doi gardieni la uşă şi nicio persoană dragă şi apropiată care să-i ţină lumânarea. Chiar dacă ne aflăm în proces de divorţ, acest eveniment nefericit m-a afectat profund, întrucât l-am pierdut pe cel care, vreme de mai bine de 22 de ani, a fost soţul şi partenerul meu, bărbatul pe care l-am iubit, respectat şi susţinut chiar şi după ce ne-am despărţit. Deşi nu sunt televizate, lacrimile de pe obrajii şi din sufletul meu sunt cele ale femeii pe care şi el a iubit-o şi preţuit-o atâta timp”, a declarat soţia lui Dan Adamescu.

Alexander Adamescu a precizat, într-un comunicat, că nu crede în lacrimile lui Carmen Adamescu, despre care văduva milionarului a vorbit. ”Nu cred în lacrimile de pe obrajii ei, când faptele spun altceva – niciodată nu l-a vizitat pe tatăl meu în închisoare sau spital – practic în ultimii 2 ani nepăsându-i prin ce tragedie trece”, a declarat Alexander Adamescu, reacţionând la afirmaţiile mamei sale vitrege.

Alexander Adamescu nu a putut fi prezent la înmormântarea tatălui său deoarece intrarea în ţara noastră i-ar fi adus, imediat, arestarea. ”Nu pot veni în ţară pentru înmormântarea tatălui meu. Am mandat de arestare. Nu pot veni în ţară”, preciza Alexander Adamescu la un post TV înainte de funeralii.

Este de aşteptat ca războiul dintre urmaşii lui Dan Adamescu să continue în privinţa moştenirii lăsate de milionar.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Hipermarketul uriaș care vinde produse românești ca pâinea caldă. A mizat totul pe filierele locale și clienții sunt încântați. Și prețurile sunt mici
Hipermarketul uriaș care vinde produse românești ca pâinea caldă. A mizat totul pe filierele locale...
Simona Halep e fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Simona Halep e fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc, DE FAPT
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc,...
Mulți pensionari s-au retras aici. Orașul din România care atrage ca un magnet
Mulți pensionari s-au retras aici. Orașul din România care atrage ca un magnet
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: Nu-l bate nimeni!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Smiley, gest impresionant pentru Gina Pistol, pe vremea când medicii i-au femeii că nu va putea face copii. Cum a ajutat-o cântărețul
Smiley, gest impresionant pentru Gina Pistol, pe vremea când medicii i-au femeii că nu va...
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar bunicii știau cum să o folosească
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar...
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt, părțile comune de pe scara blocului și nu numai. Ești responsabil pentru ele și riști amenzi uriașe
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt,...