Acasă » Știri » Știri interne » Cum îşi vor împărţi averea lui Dan Adamescu. Văduvele şi sora miliardarului au ”căzut la pace” în biserică!

Cum îşi vor împărţi averea lui Dan Adamescu. Văduvele şi sora miliardarului au ”căzut la pace” în biserică!

De: Cancan 27/01/2017 | 00:11

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit, luni seara, într-o unitate spitalicească din exteriorul Penitenciarului Jilava. Adamescu executa o condamnare de patru ani şi patru luni primită într-un caz de corupţie privind soluţii favorabile în dosare de insolvenţă, iar pe 21 decembrie o instanţă din Bucureşti i-a respins definitiv o cerere de eliberare condiţionată. Afaceristul a fost proprietarul mai multor afaceri, printre care Astra Asigurări şi Medien Holding, trustul care includea ziarul România Liberă, dar şi al hotelului Intercontinental din Bucureşti.

În zilele premergătoare decesului, dar şi după ce s-a aflat că Dan Adamescu s-a stins din viaţă, s-a pornit un adevărat război mediatic între cele două tabere: pe de o parte fiul natural al lui Adamescu, Alexander, susţinut de soţie şi de mătuşa lui, dar şi de avocatul afaceristului, iar de cealaltă parte se află Carmen Palade, cea care a stârnit un scandal monstru atunci când a cerut divorţul, acuzându-l pe milionar că a înşelat-o, cerându-i la acel moment jumătate din averea aproximată la 700 de milioane de euro. Mai mult decât atât, femeia a mai susţinut că doreşte să primească şi o sumă drept despăgubire pentru felul în care a fost tratată de acesta pe durata mariajului lor. Carmen Palade are şi un fiu, celebrul Rani, ale cărui extravaganţe costisitoare l-au făcut pe Adamescu să transmită un mesaj tranşant din penitenciar, anunţând că îl va dezmoşteni.

Totul a culminat cu o confruntare ce a avut loc în dimineaţa zilei de 26 ianuarie, la sediul IML din Capitală, acolo unde Carmen Palade a venit însoţită de bodyguarzi pentru a-i ridica trupul afaceristului. Aceasta a fost însoţită de mai mulţi bodyguarzi fiindcă se aştepta la represalii, mai ales că la faţa locului a sosit şi sora lui Dan Adamescu, dar şi nişte apropiaţi ai familiei, trimişi de Alexander, fiul natural al milionarului, aflat în aceste momente în Marea Britanie, alături de soţia sa, Adriana Constantinescu. Chiar dacă a fost cea care a introdus acţiunea de divorţ, iar instanţa a aprobat cererea, permiţându-i inclusiv să-şi reia numele de dinainte de căsătorie, legal Carmen este în continuare soţia lui Dan Adamescu deoarece decizia instanţei nu era definitivă, iar taxa de timbru, în valoare de 50 de milioane de euro nu a fost achitată la timp.

Însă, felul în care a reacţionat după decesul celui care i-a fost soţ timp de mai bine de două decenii, a făcut-o pe nora lui Adamescu să pornească un atac dur la adresa ei, susţinută fiind şi de Alexander.Autopsia abia acum s-a finalizat. Am sunat-o pe soţie, nu vrea să se pună de acord. Preşedintele IML încalcă drepturile fiului şi drepturile nurorii. Ea a simţit mirosul banilor lui Adamescu. Eu vreau să fac apel la oamenii care au ţinut la el vă rog opriţi-o! Noi vrem să aibă şi el parte de puţină dreptate. Soţul meu stă şi plânge şi nu îi vine să creadă. Ea vrea să pună mâna pe certificatul lui de deces”, a declarat nora lui Adamescu, la scurt timp după ce Carmen Palade a avut câştig de cauză la IML; luând trupul neînsufleţit al lui Dan Adamescu. ”În seara zilei de 23 ian. 2016 soţul meu, cunoscutul om de afaceri Dan Adamescu, a decedat pe patul unui spital privat, având doi gardieni la uşă şi nicio persoană dragă şi apropiată care să-i ţină lumânarea. Chiar dacă ne aflăm în proces de divorţ, acest eveniment nefericit m-a afectat profund, întrucât l-am pierdut pe cel care, vreme de mai bine de 22 de ani, a fost soţul şi partenerul meu, bărbatul pe care l-am iubit, respectat şi susţinut chiar şi după ce ne-am despărţit. Deşi nu sunt televizate, lacrimile de pe obrajii şi din sufletul meu sunt cele ale femeii pe care şi el a iubit-o şi preţuit-o atâta timp”, a declarat soţia lui Dan Adamescu, „taxându-l” la rândul ei pe Alexander.

Totuşi, după câteva ore de negocieri dure duse în sediul IML, s-a înfăptuit un mic miracol, fiindcă văduvele lui Adamescu – Carmen Palade şi mama biologică a lui Alexander Adamescu, precum şi sora milionarului au reuşit să cadă temporar la pace, în privinţa locului unde a fost dus în cele din urmă trupul neînsufleţit al lui Adamescu, la capela aleasă chiar de către Carmen. Locul a fost apoi împânzit rapid de bodyguarzi, pentru a-i proteja pe cei veniţi să-şi aducă ultimele omagii pentru Dan Adamescu. Însă, nu pare să se oprească prea curând lupta pentru averea lăsată în urmă de acesta. Momentan, în urma deciziei date de instanţă în cazul lui Dan Adamescu, a fost pus sechestru pe averea absolut fabuloasă a afaceristului, dar la final rămân totuşi 300 de milioane de euro de împărţit între Carmen Palade şi Alexander Adamescu, o sumă deloc de neglijat! Însă, s-ar părea conform declaraţiilor avocatului Cătălin Dancu, împărţirea banilor va mai dura, fiindcă în momentul decesului, din punct de vedere legal, Dan Adamescu era în continuare căsătorit, însă procesul este încă pe rol: „8 martie 2017 este data apelului pentru divorţ. Era vorba de o culpă comună, urmează ca părţile să stabilească în final dacă rămâne o culpă comună sau nu. Alexander va prelua această responsabilitate pe care legea i-o dă, ca în locul tatălui să continue procedura de divorţ. Dacă această culpă comună va rămâne în continuare, soţia va obţine o pătrime din moştenire. Dacă va fi culpă exclusivă, nu va obţine nimic”, a mai spus avocatul.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...