S-a aflat! ADEVĂRATUL MOTIV pentru care un tată şi-a legat copilul de un copac şi l-a torturat! Oamenii sunt scandalizaţi de pedeapsa pe care o riscă

Publicat: 04/11/2017 | 17:19
S-a aflat! ADEVĂRATUL MOTIV pentru care un tată şi-a legat copilul de un copac şi l-a torturat! Oamenii sunt scandalizaţi de pedeapsa pe care o riscă

A trecut o săptămână de când gestul halucinant al unui bărbat din judeţul Buzău a şocat toţi părinţii, iar recent a fost făcut public adevăratul motiv pentru care a recurs la aceste fapte. Mama lui Adrian a venit de urgenţă din Spania ca să-i fie alături băiatului ei. Vă reamintim că bărbatul şi-a dus fiul într-o pădure, l-a legat de un copac şi l-a tăiat pe mâini, pe picioare şi pe burtă şi a filmat toate scenele teribile.

Autorităţile din Spania au aflat că bărbatul nu şi-a torturat copilul ca să-şi convingă soţia să revină în România, ci pentru că dorea să-i trimită o sumă mare de bani. Mai mult, tatăl-călău i-a dat un termen limită femeii: în 24 de ore trebuia să-I trimită 1.000 de euro, potrivit Observator.

Între timp, Adrian a fost externat de la Spitalul Judeţean Buzău, unde fusese internat după ce a fost torturat de propriul tată. Mama lui i-a fost alături, după ce a plecat de urgenţă din Spania. Adrian şi mama sa au fost internaţi într-o unitate rezidenţială a DGASPC, la solicitarea femeii. Copilul de 12 ani primeşte consiliere din partea psihologilor, iar mama, consiliere juridică. Mama lui Adrian îşi doreşte să plece din ţară împreună cu copilul.

Tatăl băiatului a fost supus între timp unei expertize medico-legale ca să se stabileacă dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care şi-a torturat copilul. În funcţie de ce va decide comisia de expertiză, bărbatul va fi predat poliţiştilor, internat la Săpoca sau chiar eliberat. Însă, în cazul în care se va stabili că a avut discernământ când şi-a torturat copilul, bărbatul riscă să stea în spatele gratiilor până la 15 ani.

Sâmbătă, 28 octombrie, bărbatul, care este din localitatea buzoiană Bozioru, şi-a dus copilul într-o pădure. Acolo, tatăl l-a legat pe fiul său de 12 ani de un copac şi l-a tăiat cu cuţitul pe mâini, pe picioare şi pe burtă. Mai mult, el a filmat agresiunea şi i-a trimis imaginile mamei băiatului ca să se răzbune. Iniţial, s-a spus că era furios că l-a părăsit şi a plecat în Spania, dar acum s-a aflat că a făcut-o pentru că femeia nu i-a trimis o sumă de bani.

Citește și...