S-a aflat care sunt concurentii ce vor participa la FERMA vedetelor! Vezi despre cine este vorba

Publicat: 12/01/2016 | 14:46

12 vedete au acceptat sa se aventurieze timp de trei luni la cel de-al doilea sezon de la Ferma vedetelor. Acestia vor trece in aceasta perioada prin probe grele,  eliminatorii.

Obisnuiti cu scenele de concerte, cu camerele de luat vederi din platourile de televiziune, dar mai ales cu lumina reflectoarelor, Lili Sandu, Ami si Viorel Sipos au hotarat sa renunte pentru trei luni la toate acestea, acceptand provocarea de a participa la al doilea sezon „Ferma vedetelor”!

Lili Sandu
Lili Sandu

Alaturi de alti noua concurenti, ei vor renunta la confortul lumii moderne si la stilul de viata cu care sunt obisnuiti pentru a trai viata la ferma.

Ami
Ami

Daca in primul sezon concurentii s-au duelat pentru titlul de Fermierul anului intr-o locatie ascunsa in mijlocul padurii, in acest sezon cele 12 vedete se vor infrunta intr-o locatie exotica din insoritul Cipru!

Viorel Sipos
Viorel Sipos

Timp de trei luni, concurentii vor locui in conditii ca acum 100 de ani, complet izolati, fara acces la telefoane mobile sau internet, fara electricitate. Iulia Vantur, gazda emisiunii, va fi alaturi de concurenti pentru a le repartiza sarcinile, provocarile, dar si recompensele sau pedepsele. O noua cultura, o noua ferma, noi concurenti si noi provocari, alta tara, alta distractie, peisaje superbe si multa munca, o batalie stransa, aliante, prietenii, strategii de joc – toate aceste lucruri se vor vedea, in curand, la PRO TV, la Ferma vedetelor!

Oana Pascaru

 

Citește și...