S-a aflat sexul bebeluşului pe care Misty i-l va dărui lui Keo! Mai au puţin şi îşi cunosc copilul

Publicat: 05/12/2017 | 10:54

Când a aflat că e însărcinată, Misty şi-a dorit să ştie cât mai puţine persoane despre minunea pe care o trăieşte alături de bărbatul iubit. Şi, cu atât mai puţin, să se afle în presă. Toate astea mai ales că povestea lor de iubire s-a născut în timp ce Keo forma un cuplu cu Andreea Bălan. Timpul şi-a spus cuvântul în relaţia lui Misty cu artistul şi se pare că, pe lângă faptul că vor deveni părinţi în mai puţin de două luni, cei doi s-ar fi logodit.

Suspansul a luat sfârşit: Misty şi Keo vor deveni părinţi de fetiţă. Potrivit unor surse, micuţa lro prinţesă este programată să vină pe lume anul viitor, la sfârşitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie. Un apropiat al cuplului a povestit că artista se simte foarte bine, iar sarcina nu i-a făcut probleme. Se pare că ea nu a avut pofte prea mari, astfel că logodnicul ei nu a alergat dintr-un magazin în altul după produsele dorite de mama fiicei sale.

Din calculele noastre, vedeta a rămas însărcinată în luna iunie. Pe reţelele de socializare, atât Keo, cât şi Misty nu au lăsat la vedere niciun detaliu care să dezvăluie că se pregătesc să devină părinţi.

„Am început ca străini. Am devenit prieteni. Apoi am devenit unul… Vom rămâne aşa pentru totdeauna”, a scris pe 25 octomrbie Misty pe contul ei de Facebook, unde a urcat o fotografie în care îl sărută cu patos pe obraz pe Keo.

La începutul primului semestru de sarcină, iubita lui Keo şi-a deschis sufletul pentru prima dată şi a vorbit despre nunta cu artistul. Tot atunci ea a mărturisit că atât ea, cât şi Keo îşi doresc copii. Acum nu se ştie dacă deja aflase că e însărcinată.

„Nici nu ştiu dacă ne căsătorim, mă crezi? Nici măcar nu discutăm asta, aşa de neimportant este. Cel puţin nu simţim asta. Noi ne simţim atât de bine aşa, atât de legaţi, încât nu ştim. (…). Copii ne dorim, dar cu căsătoria nu ştim. (…). Lucrăm la facultate, chiar am luat toate examenele. (…). Vorbeam la psihologie despre căsătorie pune presiune în subconştient. Şi majoritatea cuplurilor care se căsătoresc se ceartă, nu se mai înţeleg. (…). Văd un viitor şi în domeniul psihologiei. (…)”, a declarat Misty în cadrul unei emisiuni care a avut loc pe 23 iunie 2017.

În urmă cu mai bine de două luni, Keo a făcut unele declaraţii care i-a dus pe mulţi la gândul că artistul şi Misty vor face prima dată botezul şi după nunta. Practic în septembrie, vedeta era în patru luni de sarcină.

„Ceea ce cont în primul rând sunt senimentele. Restul e o formalitate administrativă care oricum nu mai contează în zilele noastre. Va interveni şi ea, deocamdată nu există o dată stabilită. Ceea ce există între noi şi a exisat întotdeauna sunt sentimente adevărate şi ăsta e singurul lucru care contează (…) Lucrurile astea vor veni… noi suntem importante şi ne iubim. Ne trezim în fiecare dimineaţă şi ne spuneam aceste lucruri. Chestia asta cu căsătoria şi divorţul, noi nu avem chestia asta. Va veni natural”, a declarat Keo la o emisiune, care a avut loc pe 20 septembrie.

Deşi nu se vede soţ, cântăreţul se vrea tătic. Întrebat acum aproape trei luni dacă înainte de nuntă ar putea avea loc un botez, Keo nu a negat. Deja iubita lui era în patru luni şi ceva de sarcină/

„Nu e nicio regulă, bineînţeles. Mi-aş dori un copilaş”, a mai dezvăluit artistul atunci, în aceeaşi emisiune.

Povestea de dragoste dintre Misty şi Keo şi Misty s-a născut în timpul unui amantlânc.Ei au fost în mijlocul unul scandal uriaş acum mulţi ani când artistul s-a despărţit de Andreea Bălan.

Citește și...