S-a despărţit de Oana Sârbu şi şi-a refăcut viaţa alături de ea! Cum arată şi cu ce se ocupă soţia lui Robert Turcescu

Publicat: 05/03/2017 | 14:10

Robert Turcescu şi Oana Sârbu au pus capăt relaţiei lor discret, în urmă cu trei ani. La scurt timp, jurnalistul şi-a refăcut viaţa alături de o altă Oana, cu 14 ani mai tânără ca el, împreună cu care a făcut şi o fetiţă.

Robert Turcescu (42 de ani) a ales întotdeauna să-şi ţină viaţa personală departe de ochii presei. Jurnalistul a pus capăr relaţiei de zece ani cu Oana Sârbu, iar la scurt timp şi-a refăcut viaţa alături de o altă Oana.

Robert Turcescu, împreună cu soţia lui
Robert Turcescu, împreună cu soţia lui

Turcescu şi-a trăit povestea de dragoste cu tânăra mai mică cu 14 ani decât el discret, departe de ochii lumii, aşa că puţini sunt cei care ştiu cine e aceasta.

Oana Turcescu, în vârstă de 28 de ani, este designer şi are propria casă de modă. Blonda a devenit mămică în urmă cu un an, dăruindu-i lui Robert Turcescu o minune de fetiţă, pe nume Ilinca.

Robert Turcescu, împreună cu fiica lui cea mică
Robert Turcescu, împreună cu fiica lui cea mică

”E o poveste lungă, foarte frumoasă, dar pe scurt: ne-am cunoscut pe Facebook. (zâmbeşte) Distanţa dintre noi nu era dată numai de lumea virtuală, ci şi de miile de kilometri dintre Peru, unde eram eu, şi Bucureşti, unde era ea. Eu pusesem nişte fotografii dintr-o piaţă cu nişte fructe şi legume exotice, iar ea a comentat: „Interesant. Unde e făcută fotografia asta?“. Iar eu am început să-i dau detalii. Şi, pentru că aveam drumuri lungi de făcut în Peru, circulam cu un autocar care avea WiFi, iar prietenul cu care eram plecat dormea destul de mult, o ţineam de vorbă ore întregi”, povestea Robert Turcescu într-un interviu acordat revistei OK!.

 

Citește și...