S-a fotografiat in toate pozitiile pentru a-si admira musculatura Bianca nu se mai satura de trupul ei

Publicat: 25/09/2012 | 00:00
S-a fotografiat in toate pozitiile pentru a-si admira musculatura Bianca nu se mai satura de trupul ei
Bianca Dargusanu trage din greu sa faca fata presiunii sI exigentelor show-ului "Dansez pentru tine", din care va face parte in aceasta toamna. Roscata se antreneaza de saptamani bune, iar orele de munca in sala au inceput sa-si lase amprenta pe trupul ei. Masa musculara proaspat dobandita o satisface atat de mult incat nu se mai satura sa se priveasca in oglinda.

Bianca Dragusanu este mai in forma decat oricand. Strat adipos nu a existat in ultima vreme pe trupul ei, asa ca nu a avut ce sa topeasca, insa musculatura I s-a tonifiat sI I s-a definit datorita orelor lungi de antrenament in sala de dans. Roscata a postat pe pagina personala de Facebook cateva fotografii pe care ea insasi sI le-a facut, privindu-se in oglinda uriasa care o ajuta sa-si auto-corecteze miscarile in timpul pregatirilor.

Judecand dupa zambetul plin de satisfactie pe care il afisaza este evident ca Bianca este mai mult decat multumita de ceea ce vede. Bustiera, jacheta scurta sI pantalonasii minusculi descopera mare parte din trupul ei, iar rezultatul efortului depus in sala de dans incepe sa se vada. Pentru a-si observa toate grupele de muschi, de la abdomen la gambe, Bianca s-a pozat in mai multe pozitii, profitand de faptul ca sala e goala in intreg peretele de oglinzi ii apartine. Cu o asa conditie fizica, aceasta nu mai are scuze sI va trebui sa se prezinte impecabil in ringul de la „Dansez pentru tine”.

Bianca, abordata pe strada de un necunoscut! Admiratorul a vrut autograf pe piept, ea a semnat pe mana

Bianca Dragusanu: „Andreea Balan danseaza cel mai bine din Romania, imi doresc sa invat si eu sa valsez ca in filmele romantice”

Citește și...