S-a intamplat in centrul Capitalei: ce a aparut pe cladirea ASE-ului!Toata lumea a aratat cu degetul spre acoperisul universitatii

Publicat: 01/11/2014 | 12:40
S-a intamplat in centrul Capitalei: ce a aparut pe cladirea ASE-ului!Toata lumea a aratat cu degetul spre acoperisul universitatii

Toata lumea care a trecut vineri prin fata Academia de Studii Economice din Bucuresti a remarcat un amanunt de-a dreptul ciudat. Pe cladire a aparut peste noapte un covor care a fost pus la uscat in cel mai prost loc posibil.

Studentii de la ASE invata sa economiseasca bani, insa, din cate se pare, conducerea stie cel mai bine ca economiile pornesc de la lucrurile marunte. De exemplu, in loc sa duca covorul la spalatorie, oamenii responsabili cu curatenia s-au ocupat singuri de treaba si au gasit locul “perfect” pentru a-l pune la uscat.

ase

Covorul buclucas a fost expus chiar pe deasupra intrarii in cladire, iar toata lumea s-a amuzat teribil. Au facut o multime de poze care au invadat acum internetul.

ase

Despre ASE

ASE-ul a fost fondat in 1913 si este una dintre cele mai importante institutii de invatamant superior cu profil economic din Romania. Academia de Studii Economice din Bucuresti a luat fiinta in baza unei legi care a fost promulgata de Carol I prin Decretul Regal nr. 2.978 din 6 aprilie 1913. Actuala denumire dateaza din anul 1967, de-a lungul anilor institutia a pregatit zeci de generatii de economisti, contribuind la afirmarea si dezvoltarea invatamantului, stiintei si culturii economice din Romania.

Sursa foto: Metropotam

D.C.

Citește și...