S-a intamplat in direct! Cum a umilit-o Catalin Maruta pe Simona Gherghe: “Aici nu e…”

Publicat: 12/01/2015 | 19:38
S-a intamplat in direct! Cum a umilit-o Catalin Maruta pe Simona Gherghe: “Aici nu e…”

Catalin Maruta l-a avut astazi invitat pe Marian Mexicanu si actuala sa iubita, Ana Maria Stoian, pentru care lautarul si-a parasit sotia. Cei doi s-au certat la inceputul anului, dar saptamana trecuta s-au impacat.

Catalin Maruta le-a cerut celor doi sa confirme faptul ca se iubesc si a lansat sageti otravita catre emisiunea Simonei Gherghe, care ii are invitati in fiecare saptamana pe Viorel si Oana Lis: „Aici nu suntem cu Viorel si Oana Lis. Nu e facatura”, a spus prezentatorul.

Ana Maria a spus ca nu a vrut niciun moment sa ii sparga casa lui Marian Mexicanu si ca a plecat imediat in Grecia dupa ce a izbucnit acest scandal.

maruta

„Era casatorit inca. Nu am vrut sa ma bag in familia lui. De asta am plecat, cu gandul sa se impace, sa fie liniste”, a spus Ana.

CITESTE SI

Razbunare infometata! Ce a putut sa pateasca un celebru acordeonist din Romania imediat dupa divort!

Fugarit de nevasta de acasa, Marian Mexicanu isi pune acum iubitele pe fuga! Vezi ce i s-a intamplat manelistului!

Divort cu scandal

Luna iulie a fost foarte grea pentru Marian Mexicanu si Paula Lincan. Dupa mai bine de 20 de ani de casnicie, cei doi au ajuns la cutite.

maruta

Cantareata a declarat ca acesta ar fi avut o amanta, la care l-a si surprins vara trecuta. La cateva zile dupa ce a aflat, Paula a depus actele de divort si a urmat un sir lung de certuri pentru impartirea bunurilor.

D.C.