S-a întâmplat în România! O brăileancă a mers la Poliţie cu o cutie din lemn spunând că e grenadă, s-a stabilit că era… parfum

Publicat: 29/04/2013 | 18:24
S-a întâmplat în România! O brăileancă a mers la Poliţie cu o cutie din lemn spunând că e grenadă, s-a stabilit că era… parfum

O femeie din judeţul Brăila a mers la Poliţie cu un obiect pe care l-a găsit în bucătărie şi despre care credea că este o grenadă.

Potrivit inspectorului principal Jenel Şogor de la Biroul de Relaţii cu Presa al Poliţiei Judeţene Brăila, poliţiştii din Făurei au intrat în alertă luni dimineaţă, după ce o femeia de 63 de ani din oraş a venit la sediul Poliţiei cu un obiect ce părea a fi o grenadă.

Imediat a fost solicitată intervenţia unui echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila. Ulterior, femeia a povestit echipei de intervenţie că a găsit pe podea, în bucătăria casei în care locuieşte împreună cu un nepot de 16 ani, o cutie din lemn în care se afla un obiect în formă de grenadă.

În urma cercetărilor, poliţişti şi angajaţi ai ISU Brăila au stabilit că, de fapt, era vorba despre o sticluţă cu parfum a cărei formă semăna cu o grenadă, potrivit Mediafax.

Lucrurile s-au lămurit când a venit acasă nepotul femeii, elev la liceul din Făurei, care le-a spus poliţiştilor că îşi cumpărase parfumul, iar într-o pauză a venit să-l aducă acasă, dar pentru că a găsit uşa încuiată a aruncat cutia pe fereastra deschisă a bucătăriei.

Ionut Chiperi

Citește și...