S-a intamplat in Suceava! O batranica de 82 de ani a mers pentru prima data cu avionul. Totul a fost filmat

Publicat: 09/04/2014 | 13:04

Niciodata nu este prea tarziu sa iti indeplinesti cel mai mare vis al copilariei. Ei bine, acesta este si cazul unei batrane din Suceava, care, la 82 de ani, a reusit sa mearga pentru prima data cu avionul.

Femeia, din cumuna suceveana Fratauti, visa de mica sa faca acest lucru. A reusit in sfarsit sa isi indeplineasca visul zilele trecute, fiind ajutata de pilotul Alexandru Scheul.

Batrana visa de cand era mica sa zboare cu avionul
Batrana visa de cand era mica sa zboare cu avionul

Pe batrana o cunosc de cand eram mic copil, este o femeie foarte muncitoare, iar ea a venit intr-o seara la mine acasa si m-a rugat sa o iau si pe ea cu avionul, sa-si vada casa din aer„, explica pilotul marinimos.

Octogenara a fost foarte bucuroasa dupa prima partida de zbor din viata ei
Octogenara a fost foarte bucuroasa dupa prima partida de zbor din viata ei

Zis si facut! Femeia de 82 de ani a trait la intensitate maxima experienta si, nu numai ca nu s-a speriat, dar ar fi vrut ca avionul sa mearga si mai repede.

Imi pare rau ca m-am dat jos din el. A fost foarte frumos. Ideea asta am avut-o de mult, dar nu am reusit pana acum. Am vazut frumusetile satului de sus, casele toate, ogoarele si muntii. A fost superb, un vis implinit, doar ca parca nu am avut viteza asa mare. As fi vrut sa mearga putin mai tare avionul. Eu sunt mai sportiva, asa, din fire„, a spus batrana.

B.P

Citește și...