S-a întâmplat miercuri! Veşti de ultimă oră din închisoare despre agresorul fiicei lui Adrian Enache

Publicat: 17/08/2017 | 00:00

Condamnat la cinci ani de închisoare, agresorul fiicei lui Adrian Enache vrea să iasă din închisoare. Libanezul a cerut judecătorilor să aprobe eliberarea condiţionată, iar miercuri cererea sa a fost luată în discuţie.(Juniorul lui Gabi Oprea s-a despărţit de fiica lui Adrian Enache)


 

Ali Kanaan a fost condamnat în 2015 la cinci ani de închisoare, iar la începutul acestui an s-a pronunţat divorţul de soţie din culpă comună. Instanţa a decis ca fetiţa celor doi să rămână în custodia mamei. La cinci luni de la divorţ, Ali Kanaan a ajuns din nou în faţa judecătorilor, însă într-o speţă diferită. Libanezul a cerut să fie eliberat condiţionat, iar judeătorii au luat cazul în discuţie miercuri, urmând să pronunţe un verdict.

Ali Kannan a fost condamnat la cinci ani de închisoare, iar judecătorii i-au interzis, pe o durată de cinci ani, să comunice cu Diana Enache sau cu membrii familiei acesteia sau să se apropie la mai puţin de 100 de metri de aceştia, de locuinta, locul de muncă, şcoala sau alte locuri unde tânăra îşi desfăşoară activităţi sociale. Judecătorii mai decis ca libanezul să plătească despăgubiri de 50.000 de euro. În noaptea de 5 spre 6 iulie 2014, Diana Enache a fost atacată în blocul în care locuia de Ali, la acea vreme paznic al imobilului.La scurt timp după condamnare, Diana Enache spunea că a trecut prin clipe grele: ”Nici nu ştiu dacă să mă bucur sau să fiu tristă, eu doream să se termine acest calvar. Partea adversă a încercat să mă scoată pe mine vinovată, dar eu nu am minţit nicio secundă. Nu am vrut să vorbesc despre lucrurile astea în amănunt, dar numai eu ştiu prin ce am trecut şi cât de mult m-a afectat”. (Fiul lui MARIAN VANGHELIE şi fiica lui ADRIAN ENACHE, tandreţuri în miez de noapte!)

Citește și...