S-a lăsat pipăită pe sâni în public, iar acum, Carmen de la Sălciua transmite un mesaj acid femeilor: „Atunci, şti doar un breloc”. Artista face eforturi ca să aibă un trup de zeiţă

Publicat: 02/02/2018 | 11:39

După ce "a scăpat" pe internet o poză incendiară în care e pipăită în zonele intime, frumoasa artistă a transmis un mesaj dur "femeilor-breloc". Vă reamintim că, în timpul vacanţei din Portugalia, Carmen de la Sălciua şi partenerul ei le-au demonstrat tuturor că sunt doi artişti lipsiţi de inhibiţii. În timp ce erau pe străzile din Lisabona, cântăreţul i-a cuprins sânii în mâini. Scena fierbinte a fost imortalizată, iar imaginea a făcut furori pe Facebook, unde a strâns reacţii pozitive, dar şi negative.

Înfuriată de ceea ce vede în jurul ei şi nu numai, cântăreaţa a făcut public un mesaj dur dedicat doamnelor şi domnişoarelor. Carmen de la Sălciua şi-a spus părerea despre ce înseamnă, de fapt, să fii o femeie de afaceri. E drept, folosind o comparaţie destul de acidă.

„O femeie de succes eşti atunci când ai o ocupaţie, îţi plăteşti singură facturile şi îţi mai rămân bani şi de-o geantă… nu când găseşti pe cineva să facă toate astea! Atunci eşti doar un breloc!”, a scris artista pe pagina ei de Facebook.

Pe lângă vocea frumoasă, Carmen de la Sălciua are şi un trup de zeiţă. Şi, pentru că are un program foarte încărcat şi nu reuşeşte să ajungă pe cât de des şi-ar dori, ea merge la un salon de remodelare corporală. Într-una dintre pozele făcute publice, sexy-artista a lăsat la vedere un detaliu intim: i se văd sfârcurile prin costumul pe care îl purta.

Carmen de la Salciua şi Culiţă Sterp, cel mai iubit cuplu de muzică populară şi de petrecere. Cântăreaţa este căsătorită cu artistul Culiţă Sterp. Focoasa brunetă a ajuns în faţa altarului în toamna anului trecut. Pe numele din buletin Carmen Racolta, vedeta a îmbrăcat o rochie elegantă şi sexy pe 21 septembrie 2017, când a avut loc nunta.

Cine nu are bunici s isi cumpere… te iubim, bunicuta noastrae mesajul scris de Carmen de la Sălciua în dreptul fotografiei de colecţie de mai jos.

Recent, cei doi artişti au fost implicaţi într-un scandal. Carmen de la Sălciua a transmis la scurt timp de la acea experienţă neplăcută un mesaj în care a explicat ce s-a întâmplat, de fapt.

Citeşte şi: Un cuplu din muzica populară, atacaţi de patronul unui club din Resiţa: “A fost violent cu mine şi soţul meu. 3 colegi din trupa mea sunt răniţi!“

 

Cine nu are bunici sa isi cumpere ..te iubim bunicuta noastra

A post shared by Carmendelasalciua (@carmendelasalciua) on

Pe lângă spectacolele din ţară, Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp merg şi peste hotare să le cânte românilor, dar şi străinilor. De exemplu, pe 23 şi 24 februarie, ei vor merge în Germania, unde vor susţine două concerte în oraşul Munchen.

Citeşte şi: Patronul clubului acuzat că a agresat doi artişti rupe tăcerea: ”El, din invidie, nu o lasă să cânte …”

 

Citește și...