S-a mai incalzit, asa ca puteti sa luati exemplu de la vedete cand iesiti pe strada! Verdict bine imbracate: Street Style

Publicat: 03/02/2014 | 12:13
S-a mai incalzit, asa ca puteti sa luati exemplu de la vedete cand iesiti pe strada! Verdict bine imbracate: Street Style

Atunci cand lasa scena, evenimentele sau pupitrul de la stiri, vedetele se transforma in oameni obisnuiti, care, odata iesiti pe strada, ar trebui sa se imbrace impecabil, fara sa conteze conditiile meteo.

Specialistul Spy, stilistul Ovidiu Buta, le pune eticheta! Iata cele mai bine imbracate vedete, atunci cand nu se imbraca in hainele de gala, ci ies pe strada, in cele obisnuite.

 

ANCA RUSU

anca rusu

Anca Rusu si… o portocala. Silueta infrigurata, all black de strada simplu si chic din detalii infime. Nici nu-ti trebuie multa bataie de cap, o pereche de cizme continuate cu un pantalon slim, un palton usor masculin, un fular si parul strans care ii vine bine.

Pont

Ar fi mers mai bine o geanta simpla, tipul acela de geanta-postas mai mare.

CORINA CARAGEA

Corina Caragea

O tinuta fara complicatii, care joaca pe terenul confortului si feminitatii, fara a excela in niciuna. Tocuri, dar nu aberante, un pardesiu usor larg si usor cochet, dar care nu sare calul.

Pont

Putina personalitate prin niste mici adaosuri, de exemplu niste manusi fine visinii.

CITESTE SI:

In 2013, ele au tinut topul celor mai bine imbracate vedete! Spy a pus in ordine aparitiile care l-au impresionat pe stilist!

CORINA

Corina

Ca de obicei excentrica si inventiva, cu asocieri inedite, Corina aduce in aceeasi poveste cu usurinta geaca de jeans cu colantii cu maxi imprimeu si ghete sport cu platforma supra-dimensionata. Nu cunosc multa lume care sa riste ca ea si sa nu para total deplasata.

Pont

Poti incerca si alte imprimeuri.

SIMONA GHERGHE

simona gherghe

Usor, frumos, natural si rafinat, o tinuta in care un print, o nuanta de esarfa si o geanta fac totul. Celelalte elemente sustin, fara a se evidentia, creand contextul, fara a-l perturba.

Pont

Putina culoare in obraji ar inveseli.

OZANA BARABANCEA

ozana barabancea

Ozana explodeaza in blana si rosu, iar rezultatul nici nu e de neglijat. Sunt atatea intretaieri acolo si atatea amestecari, incat Ozana iese victorioasa la rampa din ele.

Pont

Ar fi mers cizme negre ca sa domoleasca avantul si sa lase doar esarfa ca pata de culoare.

Mai multe subiecte fierbinti si fotografii exclusive gasiti in revista Spy, precum si pe site-ul www.spy.ro

Spy

D.B.

 

 

 

Citește și...