S-a nascut din adulter si a ramas orfana! Ce vedeta a aflat acum ca tatal biologic era insurat cand a conceput-o si avea doi copii

Publicat: 12/06/2014 | 00:28

A fost abandonata in maternitate si crescuta de asistente pana ce a fost adoptata de doi oameni minunati, cu suflet. La 31 de ani, vedeta noastra a aflat ca este rodul unei aventuri, mama sa biologica iubindu-se cu un barbat insurat si cu copii acasa.

Dana Neacsu, alias Dj Harra, a trait o adevarata drama. A fost abandonata in maternitate, imediat dupa ce s-a nascut, iar viata sa a fost in mainile asistentelor de la spitalul judetean Craiova. Trei luni au avut grija de ea, apoi o familie cu suflet a mers sa o adopte, iar viata i s-a schimbat radical. La 18 ani a aflat ca este infiata, iar amanuntele dramatice ale acestei povetsi de viata continua sa iasa la iveala:.

dj harra

“Mama biologica a Danei era functionara la un magazin, nu avea o situatie financiara foarte buna, din motivul asta nu a tinut copilul. Mai mult decat atat, tatal biologic era un barbat insurat, care are si doua fete, care erau deja nascute, la vremea respectiva. A fost o aventura de cateva zile si atat intre parintii ei naturali…”, a declarat, pentru CANCAN.ro, in exclusivitate, o prietena apropiata de familia veetei.

Mama biologica si-a ascuns sarcina

DJ Harra
DJ Harra

Dana a fost rodul unei aventuri, iar mama biologica nu si-a dorit din start sa pastreze copilul. Si-a ascuns burta de gravida de toti cunoscutii, incingandu-se cu tot felul de corsete si curele pana in ziua in care a nascut. Mare parte din familia acesteia nu stie nici acum ca femeia a avut un copil pe care l-a abandonat. O matusa mai apropiata cunoaste, insa, toata povestea, intrucat mama DJ-itei a locuit la ea pe parcursul sarcinii.

 

CITESTE SI

Vedeta abandonata in maternitate a aflat asta acum! Familia putred de bogata a mamei biologice a incercat s-o rascumpere la 13 ani

Ancheta CANCAN.ro: Ce vedeta abandonata in maternitate a descoperit ca este nepoata unuia dintre cei mai bogati romani

A fost abandonata la nastere, in maternitate! O vedeta de la noi a aflat la 18 ani ca e adoptata si nu-si cunoaste mama naturala

Dj Harra are un unchi multimilionar

dj harra

Chiar daca, la vremea aceea, mama sa nu avea o situatie materiala foarte stralucita, nici saraca nu era. Femeia se trage dintr-o familie instarita, de medici si avocati ba, mai mult, au si rude putred de bogate. “Am inteles chiar ca multimilonarul Dinel Staicu ar fi ruda cu ea, ii este unchi. Nu stiu exact daca este var sau frate cu mama ei biologica. Se trage dintr-o familie buna si cu atat mai mult nu intelege de ce a fost abandonata la nastere, ca doar aveau posibilitati sa o creasca”, ne-a mai spus aceeasi sursa.
 

F. Coman

Citește și...