S-a retras din viata muzicala si isi petrece tot timpul cu familia! Uite cum arata acum Carmen Trandafir si ce copil mare are!

Publicat: 01/09/2014 | 00:57

E una dintre cele mai de succes soliste ale anilor '80-'90 si multi considera ca e o mare pierdere ca a lasat muzica pe plan secund. De cativa ani, insa, Carmen Trandafir s-a dedicat in totalitate familiei, cariera nemaifiind o prioritate.

Artista Carmen Tradafir si comentatorul sportiv Emil Gradinescu formeaza un cuplu de mai bine de noua ani, iar in 2011 s-au si casatorit in fata lui Dumnezeu. Chiar daca se iubesc de ceva vreme, sentimentele lor au ramas la fel de aprinse ca la inceput, iar asta li se poate citi cu usurinta pe chip. 

carmen trandafir

Vara aceasta, Carmen Trandafir si Emil Gradinescu s-au rasfatat cu o vacanta de cinci stele, tocmai in Italia. Cei doi indragostiti au petrecut o saptamana de vis in Capri, unde s-au bucurat de mare si soare si au vizitat tot ce s-a putut. 

carmen trandafir

Au fost insotit si de fiica lor, Ana, acum in varsta de sase ani, care a fost de-a dreptul entuziasmata de exotica vacanta. Micuta s-a distrat pe cinste, iar acum asteapta cu nerabdare urmatoarea escapada de distractie, alaturi de parintii ei.

Din vacanta, direct pe scena

carmen trandafir

Carmen Trandafir face parte din garda veche de artisti, ce se bucura de fani de toate varstele si din toate mediile sociale. Imediat dupa revenirea in tara, indragita artista a plecat val vartej catre Sibiu, acolo unde a avut de sustinut un concert, alaturi de alte nume grele din breasla, precum Gabriel Dorobantu si Stela Enache, artisti ai generatiei de aur. Semn ca solista nu a uitat muzica definitiv, ci ca accepta doar anumite evenimente speciale, pe primul loc pentru ea fiind, de fapt, familia.

 

CITESTE SI

Carmen Trandafir si Emil Gradinescu au facut nunta traditionala

Carmen Trandafir isi valorifica timpul la maximum! Si-a lasat fiica in grija unei alte femei si a luat magazinele la pas

Face 40 de ani, dar arata ca la 20

carmen trandafir

Carmen Trandafir este, fara doar si poate, o femeie frumoasa. In luna februarie, artista va implini 40 de ani, insa nici ca-i dai mai mult de 20 si ceva. Vedeta are mare grija de silueta sa, fiind adepta unui regim de viata foarte sanatos si echilibrat, si trece si pragul salii de fitness de cel putin doua ori pe saptamana.

Georgiana Coman

Citește și...