S-A SINUCIS dupa ce iubita i-a spus ca pleaca din tara! Cadavrul unui tanar de 21 de ani a fost descoperit azi plutind pe mare

Publicat: 12/01/2015 | 13:40
S-A SINUCIS dupa ce iubita i-a spus ca pleaca din tara! Cadavrul unui tanar de 21 de ani a fost descoperit azi plutind pe mare

Cadavrul unui student de la Academia Navala “Mircea cel Batran” a fost gasit plutind in apele Marii Negre, in statiunea Mamaia. Baiatul a fost dat disparut miercuri, iar prima ipoteza a politistilor este un act sinucigas.

Un tanar de 21 de ani si-ar fi pus capat zilelor, asa cum a scris ca intentioneaza sa faca in ultimul mesaj de adio, adresat tatalui sau, miercuri noaptea.

Problemele lui au inceput dupa ce iubita sa i-a spus ca vrea sa plece in Marea Britanie. Baiatul nu a putut suporta aceasta idee si a decis sa-si ia zilele. Hainele sale au gost gasite pe un dig de la intrarea in statiunea Mamaia. Scafandri militari l-au cautat zile in sir, fara niciun rezultat.

murit

Trupul tanarului a fost vazut plutind, la cativa metri de mal de un paznic. Acesta a dat alarma la 112.Pompierii au fost cei carora le-a revenit trista misiune de a aduce trupul fara viata la mal.

„Pomperii s-au deplasat la fata locului cu doua autospeciale de interventie, dar nu a fost nevoie de utilizarea barcii deoarece cadavrul se afla destul de aproape de mal. A fost scos la mal de catre pompieri si predat autoritatilor pentru continuarea cercetarilor“, a afirmat plt. Anca Chirita, purtator de cuvant ISUDobrogea pentru Reporterntv.

D.C.