S-a sinucis la metroul din Bucureşti din cauza depresiei! Autorităţile au încremenit când au aflat cine este, de fapt, tânărul care a recurs la acest gest extrem

Publicat: 16/10/2017 | 17:29

La două zile după ce un tânăr de 25 de ani şi-a încheiat socotelile cu viaţa aruncându-se în faţa unui metrou, autorităţile au făcut publică identitalea acestuia. Potrivit informaţiilor din anchetă, bărbatul a pornit de la staţia Unirii spre Piaţa Romană, pe liniile metroului.

Tânărul este fiul unui reputat medic de la o clinică privată din Constanţa. Rudele au confirmat că tânărul de 25 de ani suferea de depresie. Totodată, oamenii care l-au cunoscut pe bărbat au spus că nu îşi dau seama ce anume l-a deteminat pe acesta să recurgă la un asemenea gest îngrozitor.

Sâmbătă, tânărul a pornit pe jos, prin tunelul dintre staţia Unirii şi staţia Piaţa Romană. Un mecanic nu l-a observat şi l-a izbit în plin. Impactul a fost extrem de violent, iar băiatul unui cunoscut medic nu a avut nicio şansă la viaţă. Trupul său mutilat a fost descoperit de mecanicul unui tren care vedea din sens opus. Bărbatul a oprit vagoanele trenului, pentru că a crezut că este vorba de o păpuşă. Când a văzut despre ce este vorba, el a alertat autorităţile, potrivit feedler.ro.

Din acest motiv, circulaţia s-a desfăşurat timp de mai multe ore pe un singur fir între Piaţa Romană şi Universitate. Aceasta a fost reluată când au fost încheiate cercetările.

Citește și...