S-a aflat cine este bărbatul împușcat pe un câmp din Bistrița!

Publicat: 16/04/2018 | 08:20

Vadim Malogolovenko are dublă cetățenie dublă – moldovenească și ucraineană, notează Bistriteanul.ro. Sâmbătă dimineață, tânărul din Republica Moldova a fost descoperit împușcat pe un câmp de un agricultor din localitatea Cepari.

Bărbatul avea nu mai puțin de șase plăgi împușcate, trei dintre acestea rămânându-i în corp. De profesie fotograf, Vadim a fost salvat de un agricultor care a ieșit să-și are terenul noaptea.

Medicii din Bistrița au considerat cazul prea complicat, aşa că bărbatul a fost adus la Cluj. Dar cei din Cluj nu au vrut să îl opereze și l-au trimis înapoi pe rănit, deși starea lui se putea agrava. Agresorul bănuit că ar fi cărăuș de droguri a fost arestat.

Camelia Strugar, medic Spital Judeţean Bistriţa: “La o primă evaluare CT s-a ridicat suspiciunea unei leziuni vasculare importante. S-a solicitat o evaluare de specialitate la clinica de chirurgie vasculară din Cluj-Napoca.”

Cu corpul ciuruit de gloanţe, pacientul a fost transportat 110 kilometri până la Cluj. Aici, în loc să-l opereze, medicii doar i-au refăcut analizele.

 

Citește și...