S-au certat la cutite in strada si tot in strada s-au impacat! Lora si Dan au dansat ca nebunii in vazul lumii!

Publicat: 16/05/2013 | 00:12

Pareau cel mai fericit si sudat cuplu de cand s-au casatorit acum aproape un an. Niciodata n-au afisat in public altceva decat zambete si fericire. Ei bine, Lora si sotul ei au avut prima cearta in public, dar su prima dulce impacare!

In urma cu cateva zile, Lora si sotul ei au fost protagonistii unui scandal in plina strada, primul din viata lor conjugala
In urma cu cateva zile, Lora si sotul ei au fost protagonistii unui scandal in plina strada, primul din viata lor conjugala

Recent, paparazzi revistei Ciao! au filmat-o pe Lora iesind din localul in care petrecea alaturi de sot si cativa prieteni. Cu un pahar in mana, grabita, se aseaza ganditoare si trista pe garduletul din fata restaurantului. La scurt timp i se alatura, amagit, si sotul. Lora nu schiteaza niciun gest, ramana neclintita cu lacrimi in ochi.

lora

Ii trece mana prin par dupa care incep discutiile aprinse. Printre lacrimi, pare sa-i reproseze sotului lucruri pentru care el cauta justificari. Lora mesteca nervos o guma si se ratoieste la cel pe care chiar ea l-a cerut in casatorie.

Lora se agita si ii explica lucruri interminabile. Dan, sta neclintit in fatza ei fara sa schiteze vreun gest in apararea lui. Dupa aproape o ora in care cei doi si-au spus tot ce aveau pe suflet, decid sa se intoarca in local.

lora

El, o atinge duios pe brat impaciuitor, ea ii raspunde cu o palma peste umar. Intrebata de cei de la revista Ciao! care a fost motivul scandalului, Lora a raspuns cu sinceritate:

„Ne-am certat pentru ca m-am suparat pe el. Noi nu petrecem foarte mult timp impreuna pentru ca avem multa treaba, muncim foarte mult. Ziua urmatoare eu eram libera, era singura mea zi libera din ultima perioada. Cand mi-a spus ca a uitat si ca are planuri pentru ziua respective, m-am suparat foarte tare. Voiam si simteam nevoia sa stam impreuna. Suntem foarte atasati unul de celalalt, ne intelegem foarte bine, ne iubim, dar nu petrecem destul timp impreuna. Din cauza asta ma simt singura fara el.”

Lora si Dan au dansat lasciv in plina strada!
Lora si Dan au dansat lasciv in plina strada!

La doar cateva zile de la cearta, se pare ca Dan s-a repliat si a decis sa-I acorde sotiei tot timpul liber de care dispune. Cei doi au fost filmati in Centru Vechi veseli si apropiati de parca nici n-ar fi fost certati vreodata! Impreuna cu Doinita Oancea si iubitul ei, Ionut, au incins aleile, printre mesele unei terase, cu dansuri lascive.

lora

Chiar daca spatiul nu era rezervat acestui gen de… activitati, petrecaretii s-au distrat copios fara sa le pese ca sunt priviti ciudat. Inflacarat de muzica, Dan i-a solicitat Lorei un dans, iar ea i l-a acordat, lipindu-se de el, mai indragostita ca niciodata.

lora

Lora parea cea mai fericita si avea toate motivele atata timp cat sotul ei ii ofera timpul pe care ea doreste sa-l petreca impreuna. Este mai mult decat evident ca norii de furtuna s-au risipit, iar cearta relatata de Ciao! nu a fost decat o ploaie de vara.

La plecare, Dan nu a scapat-o pe Lora din ochi si din mana
La plecare, Dan nu a scapat-o pe Lora din ochi si din mana

Dupa o noapte nebuna, cele doua cupluri s-au retras ostenite catre casele lor. De aceasta data, Dan parea ca incearca neincetat sa nu-si mai supere sotia si a tinut-o tot timpul de mana.

lora

M. N.
 

Citește și...