S-au dus vremurile cand petreceau pana in zori de zi! Legendele muzicii rock din Romania au pus de-o bauta, dar…

Publicat: 29/03/2014 | 00:41

In urma cu ani buni, petrecerile date de Tandarica, Baniciu si Kappl durau pana in zorii zilei, iar voia buna era in elementul ei. Acum, insa, lucrurile s-au schimbat radical. De curand, au spart distractia la... 11 noaptea. Noi am aflat motivele!

Tinerete, unde esti? Asa par a spune intr-un glas cei trei lideri ai formatiei Pasarea Rock. La inceputurile lor intr-ale rockului, Ovidiu Lipan Tandarica, Mircea Baniciu si Josef Kappl erau vestiti pentru petrecerile de pomina pe care le dadeau si la care se distrau pana dis-de-dimineata. Se pare, insa, ca anii i-au ajuns si pe ei si ca timpul nu i-a iertat deloc. Trecuti de prima tinerete, cele trei legende ale rockului romanesc par ca au renuntat definitiv la chefurile de alta data.

Mircea Baniciu a preferat sa mearga intr-un local unde era mai putina galagie sursa: mirceabaniciu.ro
Mircea Baniciu a preferat sa mearga intr-un local unde era mai putina galagie sursa: mirceabaniciu.ro

Marti seara, imediat dupa primul concert sustinut de Pasarea Rock, cei trei si-au adunat prietenii la un celebru restaurant din Bucuresti, sa sarbatoreasca asa cum se cuvine evenimentul. Numai ca socoteala de acasa nu s-a potrivit deloc cu cea din targ!

Ovidiu Lipan Tandarica

CITESTE SI:

Ironie sau sol de pace? Nicu Covaci, trimis la biserica de fostul sau prieten. „I-as propune sa guste langosi de langa Catedrala”

Multi au cazut in patima alcoolului sau a drogurilor, dar el s-a ferit! Cum s-a tinut Tandarica departe de tentatii

Au trecut sapte ani de cand s-au despartit, dar Mircea Baniciu nu poate ierta nici acum greselile lui Nicu Covaci

Pasarea Rock
Pasarea Rock

Cu mult inainte de miezul noptii, acestia au inceput sa se planga de galagia din local si au fost invinsi dovediti de aceasta, in cele din urma. Primul care a plecat a fost Baniciu. Dorindu-si liniste, acesta a ales sa isi continue seara in alt restaurant, unde atmosfera este mai linistita si muzica in surdina.

Josef Kappl, intr-o forma de zile mari
Josef Kappl, intr-o forma de zile mari

La cateva minute, Josef Kappl a renuntat si el la petrecere, indreptandu-se, insa, spre hotelul unde era cazat, pentru a se odihni. Acesta a marturisit ca se simtea foarte obosit dupa ziua lunga ce statea sa se incheie. Singurul care a ramas pe metereze a fost Tandarica, dar nu pentru mult timp. Aproape doua ore. Atat a mai durat distractia lui, dupa care si acesta s-a dat batut in fata zilei agitate pe care o traise.

Ioji a invins cancerul

Josef Kappl sau „Ioji”, asa cum ii spun toti cei care il iubesc a renascut odata cu Pasarea Rock. Pentru el, acest proiect este practic o terapie prin care isi vindeca sufletul dupa suferinta din ultimii ani. Acesta a fost diagnosticat cu cancer limfatic, dupa o operatie a unui nodul din zona gatului. Au urmat zece luni de citostatice si radioterapie, dar din fericire, acum este in afara oricarui pericol.

 

Aiana Dinu

 

Citește și...