S-au impacat de o luna, iar acum… Uite ce spune Iolanda Nicolaescu despre Dana, vaduva maestrului: „Nu ma asteptam ca…”

Publicat: 30/09/2014 | 00:04
S-au impacat de o luna, iar acum… Uite ce spune Iolanda Nicolaescu despre Dana, vaduva maestrului: „Nu ma asteptam ca…”

In urma cu un an si jumatate, Iolanda Nicolaescu si Dana Nicolaescu si-au declarat razboi. In cele din urma, cele doua au cazut la pace iar acum zici ca sunt cele mai bune prietene: se viziteaza zilnic si vorbesc la telefon ore in sir.

In ianuarie 2013, marele regizor Sergiu Nicolaescu a trecut in lumea celor drepti, din cauza unei probleme medicale. In urma sa, maestrul a lasat o sora si o vaduva indurerate, care insa nu si-au plans durerea impreuna, ba dimpotriva. 

iolanda nicolaescu

Iolanda a contestat in instanta testamentul lasat de fratele sau, pe motiv ca acesta nu ar fi fost autentic. Totusi, cu doar cateva zile inainte de a avea loc primul termen la Tribunal, Iolanda si Dana Nicolaescu au ajuns la o intelegere, iar procesul a fost anulat. Acum, la mai bine de o luna de la marea impacare, cele doua se inteleg de minune. 

iolanda nicolaescu

„Suntem foarte, foarte bine si ma bucur din tot sufletul. Dana se poarta exceptional cu mine, sincer va spun, nu ma asteptam sa fie chiar asa. Ma viziteaza mereu si ma suna zilnic sa ma intrebe ce fac si cum ma simt”, a declarat Iolanda Nicolaescu pentru CANCAN.ro.

Ii cumpara toate cele necesare

iolanda nicolaescu

Dana Nicolaescu si-a luat angajamentul de a-i asigura Iolandei tot confortul si se tine de cuvant. „Dana mi-a angajat bucatareasa si femeie care sa-mi faca curat in casa, plus ca imi cumpara toate cele necesare si imi mai da si bani, sa am daca imi trebuie. Zilele astea ea a fost plecata putin din Bucuresti, iar parintii ei au fost in vizita la mine, sa se asigure ca sunt bine. Mi-au adus compot facut in casa, de care stiu ei ca imi place mie. Au fost foarte draguti”, ne-a mai spus Iolanda.

iolanda nicolaescu

 

CITESTE SI

E oficial! Dana si Iolanda Nicolaescu incep lupta pentru avere! Ce arme scoate sora regizorului chiar inainte de proces!

Premonitie macabra a lui Sergiu Nicolaescu! Ce sustine sora regizorului ca urma sa se intample cu o saptamana inainte sa moara!

Culisele unei impacari istorice! Cum a convins-o de fapt vaduva lui Nicolaescu pe sora regiuzorului sa renunte la proces


S-au gandit sa faca un contract la notar

iolanda nicolaescu

La scurt timp de la impacare, Iolanda si Dana Nicolaescu isi pusesera in plan sa faca un contract de intretinere prin care Dana se obliga sa o ingrijeasca pe Iolanda cate zile va avea si sa-i asigure tot confortul. In schimb, aceasta urma sa-i lase si apartamentul sau, in valoare de aproximativ 200.000 de euro. In cele din urma, cele doua au preferat sa ramana la o intelegere intre patru ochi, fara a avea la mana un act notarial.
 

Georgiana Coman

Citește și...