S-au redeschis autostrazile! Mai mult de 100 de trenuri au fost anulate! Ce te sfatuiesc autoritatile

Publicat: 28/01/2014 | 09:47
S-au redeschis autostrazile! Mai mult de 100 de trenuri au fost anulate! Ce te sfatuiesc autoritatile

Circulatia pe autostrazile A3 si A2 Bucuresti - Lehliu, inchisa de sambata, a fost redeschisa marti dimineata, iar in continuare se intervine pentru indepartarea zapezii pe tronsonul Lehliu - Drajna.

Traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie, iar 105 trenuri sunt anulate, potrivit companiei „CFR”.

Circulatia pe autostrazile A3 si A2 Bucuresti – Lehliu, inchisa de sambata, a fost redeschisa marti dimineata, iar in continuare se intervine pentru indepartarea zapezii pe tronsonul Lehliu – Drajna. Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), circulatia pe autostrada A2 Bucuresti – Lehliu a fost deschisa marti, de la ora 08.30, pentru toate categoriile de vehicule.

Viscol

De asemenea, de la ora 9.00 a fost deschisa circulatia si pe autostrada A3, intre Centura Bucuresti si Ploiesti. Traficul a fost deschis marti dimineata si pe DN 22 intersectie DN 22D – limita judet Constanta, DN 22F Horia – Nalbant, DN 22D Macin – Horia, DN 2 limita judet Ialomita – Focsani, DN 1B limita judet Prahova – intersectie DN 2, DN 2N Dumbraveni – Jitia, DN 23A Focsani – Ciorasti, DN 10 si DN 22A. Pe DN 2C, DN 2B, DN 3 Lehliu – Calarasi si DN 3A limita judet Drajna – Fetesti, circulatia a fost deschisa pentru autovehiculele cu masa maxima autorizata sub 7,5 tone.

____

CITESTE SI:

COD PORTOCALIU de ninsori si viscol! Peste 900 de apeluri la ambulanta in Bucuresti, in ultimele ore

Circulatia pe A1 Bucuresti – Pitesti, A3 Bucuresti – Ploiesti si pe A2, pe tronsonul Bucuresti – Fetesti, a fost inchisa sambata, din cauza ninsorii si a viscolului. Traficul pe autostrada A1 a fost redeschis luni dimineata. Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele, cu restrictii pe zece linii. 105 trenuri sunt anulate Traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie, iar 105 trenuri sunt anulate, potrivit companiei „CFR”.

Traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferata, dar circulatia trenurilor este adaptata la conditii meteo nefavorabile, se arata intr-un comunicat de presa. Potrivit situatiei centralizate pana la ora 06.20, circulatia este restrictionata, din cauza sulurilor de zapada, pe zece linii, respectiv Braila – Faurei-Buzau, Bucuresti Nord – Urziceni, Golesti – Chitila, Iasi – Buhaiesti, Marasesti – Tecuci-Barbosi, Ploiesti – Ramnicu Sarat-Adjud, Ploiesti Sud-Armasesti, Urziceni – Faurei, Urziceni – Slobozia si Veresti – Leorda.

viscol

Pe aceste linii este interzisa circulatia trenurilor formate din automotoare, echipele de interventie actionand cu utilaje. In trafic nu mai sunt garnituri blocate, dar 105 trenuri sunt anulate, decizia luata de operatorii feroviari fiind necesara intrucat in conditii de iarna se prelungesc timpii de parcurs. Trenurile aflate in circulatie asigura legatura pe calea ferata cu toate judetele, a precizat sursa citata. Echipele de interventie patruleaza cu utilaje pentru deszapezire pe toate sectiile de cale ferata din judetele afectate de viscol, iar in gari si la intrarile in statii, personalul feroviar curata liniile si macazurile.

A.P

 

Citește și...