Sa o ajutam pe Ruxandra sa isi indeplineasca singurul vis. Acela de a trai. La 25 de ani traieste doar cu ajutorul aparatelor

Publicat: 29/04/2014 | 20:26
Sa o ajutam pe Ruxandra sa isi indeplineasca singurul vis. Acela de a trai. La 25 de ani traieste doar cu ajutorul aparatelor

La doar 25 de ani, Ruxandra Mateescu lupta pentru a supravietui. In urma unui accident tanara este mentinuta in viata doar cu ajutorul aparatelor, insa are nevoie de mai mult pentru a supravietui. Sa o ajutam pe Ruxandra sa isi revina.

Ruxandra Mateescu Munesteanu este o tanara de 25 de ani. Pana pe data de 15 martie, tanara isi vedea linistita de pasiunile ei pentru ski, snowboard si motociclete. Ambitioasa din fire, a lucrat inca din timpul faclutatii de Drepe la o firma de avocatura. Acum din pacate, toate acestea nu mai sunt posibile. Tanara lupta doar pentru a trai.

Ruxandra Mateescu a intrat in coma in urma unui accident
Ruxandra Mateescu a intrat in coma in urma unui accident

Este in coma de pe 15 martie

In urma unui accident suferit pe data de 15 martie, Ruxandra este internata la sectia de Terapie Intensiva a spitalului Floreasca. Pentru a ajuta vindecarea, medicii au tinut-o o perioada intr-o coma indusa medical, scazandu-i temperatura corpului. Aceasta coma indusa medicamentos s-a suprapus comei in care a intrat in urma accidentului. Acum a iesit din coma indusa medical, insa starea ei este inca critica. Pentru ca recuperarea sa fie posibila, trebuie sa fie mutata cat mai repede intr-un spital specializat din strainatate. Din pacate, in spitalul Floreasca, tratamentul care tine de recuperarea neurologica este insificient, iar pe masura ce timpul trece risca sa isi piarda din reflexe si mobilitate.

caz umanitar

Are nevoie de 800 euro pe zi pentru spitalizare

Parintii si prietenii fac eforturi financiare uriase pentru a sustine vindecarea mea insa o zi de specializare in strainatate se ricia in medie la 700-800 euro pe zi. Are nevoie de ajutorul nostru pentru ca din pacate viata ei chiar depinde de acesti bani. Orice ajutor, oricat de mic, conteaza pentru tanara de doar 25 de ani. Cei care au ramas impresionati de povestea tinerei o pot ajuta donand o suma oricare la unul dintre conturile de mai jos.

Suzana Elena Mateescu-Munteanu (mama)

EUR: RO91BTRL04404201111446XX

RON: RO45BTRL04401201111446XX

COD SWIFT: BTRLRO22

BANCA TRANSILVANIA-Sucursala /Agentia Lacul Tei

B-dul Lacul Tei nr. 109, sector 2, Bucuresti

 

 

Citește și...