Sanda Ladosi radiaza din nou! Si-a scos sotul in public pentru prima oara de cand a iesit din inchisoare!

Publicat: 28/06/2014 | 00:08

Dupa aproape trei luni de stat in arest si aproape sase de izolare totala in casa, Stefan Tache, sotul Sandei Ladosi a acceptat sa iasa in public, la serbarea de sfarsit de an organizata la scoala unde invata cei doi copii.

De mult timp nu a mai fost vazuta Sanda Ladosi atat de relaxata si atat de sexy imbracata. Dupa ce anul trecut sotul ei a fost arestat sub acuzatii de evaziune in valoare de patru milioane de euro, artista a fost nevoita sa duca tot greul familiei, dar sa-si sustina si sotul. Mai ales ca acesta sufera de o boala foarte grava, fapt invocat si in fata magistratilor in cererea de eliberare provizorie.

Stefan Tache a aparut zambitor la serbarea copiilor sai
Stefan Tache a aparut zambitor la serbarea copiilor sai

Desi a ajuns acasa chiar inaintea sarbatorilor de iarna, Stefan Tache s-a izolat in casa si nu a vrut sa vada pe nimeni. Acum insa, paparazii cancan.ro au fost pe faza si l-au surprins pe barbat la prima lui iesire in public, mai aexact la serbarea unuia dintre copii.

Sanda si Stefan s-au pregatit intens pentru serbarea copiilor

Sanda si Stefan s-au pregatit intens pentru acest eveniment si, fara sa exageram, am remarcat ca sotul ei a radiat de fericire si satisfactie cand si-a vazut copiii atat de fericiti.

Stefan Tache a aparut zambitor la serbarea copiilor sai

Sanda a redevenit sexy

Sanda Ladosi a fost mai degraba foarte relaxata, insa nu putem trece cu vederea aparitia ei mult mai ingrijita, dar si foarte sexy.

Sanda Ladosi a fost una dintre cele mai sexy mamici de la eveniment

Imbracata intr-o pereche de colanti animal print si platforme care o inaltau considerabil, cantareata a fost o aparitie apreciata printre celelalte mamici cochete.

tache a preferat sa-si urmareasca sotia din spate

Iar Stefan Tache s-a simtit si el mandru de sotia lui, de aceea a ales sa stea mai mereu in spate, ca s-o admire si sa-I lase sip e ceilalti curiosi s-o faca. El s-a ingrijit mai degraba sa-I scuteasca pe copii de ghiozdane sis a-I conduca la masina.

Stefan s-a oferit sa care toate bagajele, ca un domn

Cum a scapat Tache de inchisoare

Pe 20 decembrie 2013, in urma judecarii recursului la cererea de liberare provizorie, afaceristul Tache Stefan a devenit, cel putin pana la judecarea procesului in fond, un om liber.

Decizia a fost data de Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti ii respinsese cererea. Judecatorii par sa fi inteles starea de sanatate foarte precara a acestuia si probabil au fost si impresionati cand acesta a izbucnit in lacrimi in fata lor.

Citeste si Sanda Ladosi, de nerecunoscut dupa ce sotul ei a fost retinut pentru evaziune fiscala! Primele imagini cu cantareata

Traieste o adevarata drama, insa o depaseste cu capul sus! Sanda Ladosi isi creste singura cei doi copii, dar nu renunta

(M.A.)
 

Recomandarea CIAO.RO