Sandu Lungu şi Raluca Netca au plâns în direct! Ce i-a impresionat atât de tare după eliminarea de la „Uite cine dansează”

Publicat: 02/05/2017 | 16:30

Sandu Lungu şi Raluca Netca au fost invitaţi la emisiunea "La Măruţă" şi au fost impresionaţi până la lacrimi atunci când echipa lui Cătălin Măruţă le-a arătat pancarte cu nota 10 pentru prestaţia lor de la "Uite cine dansează".

„Raluca a crezut că putem ajunge până aici. Am făcut mai mult decât mă aşteptam, am venit pentru două emisiuni şi am stat aproape până la final”, a spus Sandu Lungu în emisiunea „La Măruţă”.

„Vă mulţumesc pentru tot. Intru în ring pe 29 mai în Franţa şi apoi la Bucureşti”, a anunţat Sandu Lungu după eliminarea de la show-ul „Uite cine dansează”.

Echipa
Echipa „La Măruţă” le-a arătat Ralucăi Netca şi lui Sandu Lungu nota 10

„Este un om cu un suflet de aur”, a spus Cătălin Măruţă despre Sandu Lungu, fiind aprobat de partenera luptătorului de la „Uite cine dansează”, Raluca Netca.

Raluca Netca şi Sandu Lungu au plâns în direct
Raluca Netca şi Sandu Lungu au plâns în direct

Sandu Lungu şi Raluca Netca au părăsit show-ul „Uite cine dansează” după un parcurs impresionant. Cei doi au fost eliminaţi chiar înainte de marea finală a concursului.

Citește și...