Satul de „gelozia excesiva” a sotiei, un parlamentar a divortat si s-a insurat cu amanta! Si-a luat nevasta cu 31 de ani mai tanara

Publicat: 08/11/2011 | 00:00
Deputatul bihorean Stefan Seremi, in varsta de 61 de ani, s-a casatorit acum cateva zile cu Natalia, o tanara de 30 de ani pentru care s-a despartit de fosta consoarta. Dupa o casnicie de 40 de ani, Seremi a precizat, in cererea de divort, ca fosta nevasta era de o "gelozie extrema" si ca, pe scurt, nu mai era de trait cu ea.

Ceremonia de casatorie a parlamentarului Seremi cu Natalia Floruta a durat putin peste cinci minute, iar la discretul eveniment au fost prezenti doar mirii, ofiterul de stare civila si doi martori. Cei doi proaspat insuratei au urcat apoi intr-un Audi A5 si s-au indreptat spre petrecere, care s-a desfasurat intr-un local din Statiunea Baile Felix. Aici au participat aproximativ 25 de persoane, rudele miresei si colegi de partid ai parlamentarului, unii neinsotiti de consoarte, care au boicotat evenimentul din amicitie pentru fosta sotie a deputatului. Tanara, pe care parlamentarul a cunoscut-o la sediul partidului PD-L, unde aceasta s-a inscris in 2008, este absolventa de sociologie si studenta in anul II la Facultatea de Protectia Mediului din Oradea, specializarea Ingineria Produselor Alimentare. E functionar la Directia pentru Protectia Copilului Bihor, dar, impreuna cu sora sa, detine si doua mici buticuri cu haine, unul in Oradea si un altul in Arad. Natalia a fost si ea casatorita, insa doar pentru un an, divortand in vara anului 2010, dupa ce l-a cunoscut pe parlamentar. Casatoria lui Stefan Seremi a venit la nicio luna dupa pronuntarea divortului de prima sa sotie, Angela, impreuna cu care a trait mai bine de patru decenii si cu care are doua fete, ambele casatorite.

Desi solicita despartirea din „culpa comuna a partilor”, parlamentarul se plange ca de mai bine de zece ani relatiile cu parata s-au racit din cauza geloziei excesive a acesteia, „gelozie care a degenerat in certuri si neintelegeri ce s-au acutizat, culminand cu separarea in fapt, petrecuta in ianuarie 2011, cand subsemnatul am parasit domiciliul conjugal”. Seremi mai spunea in solicitare ca relatiile cu fosta sa sotie „s-au racit in asa masura incat de zece ani nu mai avem o relatie specifica sot-sotie, din toate punctele de vedere. Singurul lucru de care am avut parte in sanul familiei au fost doar reprosuri neintemeiate si certuri. Consider ca relatiile noastre sunt grav si iremediabil vatamate, incompatibile cu conceptul de casnicie”, se mai arata in cerere. In realitate, el a plecat in ianuarie 2011, dupa ce sotia sa a descoperit relatia extraconjugala, si s-a mutat impreuna cu tanara in apartamentul in care aceasta statea cu chirie. Are o vila roz langa Oradea, 150 de oi si 60 de familii de albine Stefan Seremi a cerut ca judecatorul sa dispuna si impartirea bunurilor comune. Insa nu in mod egal, caci el a avut „o contributie de 80% la dobandirea acestora”, beneficiind „in permanenta de venituri mai mari decat ale paratei”. Politicianul detine o vila si terenul aferent de 2.486 metri patrati langa Oradea, un teren in statiunea montana Vartop, terenuri agricole in Rosiori, Tarcaia si Inand, 150 de oi, 60 de familii de albine, un cont bancar de peste 50.000 lei, dar si actiuni la diverse societati. Potrivit unor surse din anturajul parlamentarului, Seremi i-a lasat fostei sotii doar vila.

Citește și...