Scandal ca la uşa cortului! Fostul iubit şi logodnicul lui Halle Berry s-au luat la bătaie în faţa actriţei

Publicat: 23/11/2012 | 20:01
Scandal ca la uşa cortului! Fostul iubit şi logodnicul lui Halle Berry s-au luat la bătaie în faţa actriţei

Gabriel Aubry, fostul iubit al actriţei Halle Berry şi Olivier Martinez, logodnicul acesteia, s-au luat la bătaie chiar de Ziua Recunoştinţei, în faţa casei vedetei de culoare.
 

halle berry

Fostul iubit al actriţei a fost arestat după ce a venit acasă la Halle Berry şi a provocat un scandal care nu a putut fi aplanat decât de poliţişti.

Potrivit tabloidelor americane, Aubry (37 ani) a venit acasă la fosta lui iubită, probabil pentru a-şi vedea fetiţa, iar logodnicul ei , Olivier Martinez, l-a luat la o discuţie „ca între bărbaţi”. La scurt timp, cei doi au început să-şi împartă pumni, fiind nevoie de intervenţia poliţiei pentru încetarea scandalului.

În tot acest timp, Halle a luat-o pe Nahla, fetiţa ei şi a lui Gabriel Aubry, şi s-a închis în casă, pentru a o împiedica pe copilă să asiste la bătaia dintre fostul şi actualul iubit.

În urma încăierării, Aubry a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar ulterior a fost arestat şi eliberat pentru o cauţiune de 20.000 de dolari.

Şi logodnicul vedetei s-a ales cu răni în urma disputei, dar după o scurtă vizită la spital, el s-a întors acasă.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, iar Gabriel Aubry va trebui să dea explicaţii pentru faptele lui pe data de 13 decembrie, când are prima înfăţişare la ancheta deschisă în acest caz.

 

Clara Văcaru

Citește și...