Scandal cu focuri de armă în cimitirul din Moreni. Preotul s-a certat cu doi enoriași

Autor: Maya Radu
Publicat: 06/12/2018 | 17:46
Scandal mare în incinta unui cimitir din Dâmbovița. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Doi enoriași și un preot s-au luat la ceartă. Părintele a chemat poliția, însă totul a luat o întorsătură mai ceva ca în filmele de acțiune. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are toate detaliile.  (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați de către preot cu privire la faptul că, în timp ce se afla în cimitirul din Moreni, a fost agresat verbal de două persoane. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Fiul a sărit în apărarea tatălui

Un echipaj de poliție s-a deplasat de urgență la fața locului pentru a aplana conflictul. Totul a pornit, se pare, de la executarea unei lucrări pe care cei doi o făceau la un mormânt. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)
Cei doi enoriași sunt tată și fiu și, din primele date, au agresat verbal preotul. În timp ce oamenii legii încercau să-l imobilizeze pe bărbatul de 60 de ani, fiul acestuia, de 32 de ani, l-a agresat pe unul dintre polițiști. (VEZI ȘI: COPIL DE 9 ANI ÎN STARE GRAVĂ, DUPĂ CE A FOST STRIVIT DE O CRUCE ÎNTR-UN CIMITIR DIN CLUJ)
Tatăl și fiul ar fi avut un comportament agresiv și ar fi refuzat să se legitimeze, spun polițiștii. Cei doi au refuzat și să fie conduși la sediul poliției.

Foc de avertisment

Fiind atacat din spate inițial, agentul de poliție a executat un foc de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare. Din fericire n-au fost victime.
La fața locului, s-au deplasat ulterior și alte echipaje. Suspecții au fost imobilizați și conduși la sediul Poliției Municipiul Moreni pentru audieri.

Cercetați pentru ultraj

Cei în cauză sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj, au precizat reprezentanții poliției.
În prezent, cei doi bărbați se află la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru dispunerea unei măsuri preventive. (CITEȘTE AICI: UN BĂRBAT DIN CRAIOVA A MURIT STRIVIT DE O CRUCE, ÎNTR-UN CIMITIR)