Copil de 9 ani în stare gravă, după ce a fost strivit de o cruce într-un cimitir din Cluj

Publicat: 02/11/2018 | 09:37
Copil de 9 ani în stare gravă, după ce a fost strivit de o cruce într-un cimitir din Cluj

Incident terifiant în comuna Gârbău din Cluj. Un copil de 9 ani a fost transportat în stare critică la spital, după ce o cruce din beton a căzut pe el. Totul s-a întâmplat în dimineaţa zilei de 31 octombrie, când mama, bunica şi copilul, toţi trei din satul Suceagu, se aflau la cimitir.

Copilul a fost internat UPU 1 Cluj, în stare critică. Poliţia face cercetări pentru vătămare corporală din culpă in rem, potrivit observator.tv. Nu este prima oară când se întâmplă așa ceva într-un cimitir din Cluj. În luna aprilie, un copilaș de opt ani a fost strivit de o cruce de piatră căzută în cimitirul din Zorilor. Cimitirul din Zorilor este administrat de Primăria Cluj-Napoca, direct răspunzătoare de siguranța și întreținerea zonei. (Citește și Un copil din Bărăgan a fost pus să care o cruce grea din lemn, într-un ritual de invocare a ploii)

Un bărbat din Craiova a murit recent strivit de o cruce

Astfel de incidente șocante nu sunt rare! În august, poliţiştii din Dolj au început o anchetă după ce un bărbat în vârstă de 49 de ani din Craiova a fost găsit mort într-un cimitir din localitate, fiind strivit de o cruce din ciment. Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că bărbatul s-ar fi sprijinit de cruce, care s-a rupt şi a căzut peste el.

Decesul ar fi fost provocat atât de greutatea care i-a apăsat trupul, cât şi de faptul că s-a lovit, în căzătură.

Un bărbat de 49 de ani, din Craiova, a fost găsit decedat în Cimitirul Roboaica. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că bărbatul s-ar fi sprijinit de o cruce din ciment, care s-a rupt și a căzut peste el, acesta fiind prins între cruce și cimentul care se afla deasupra unui mormânt. Cadavrul a fost transportat la morgă, în cauză fiind efectuate cercetări pentru moarte suspectă“, a declarat Grădinaru, conform Mediafax.

Surse apropiate anchetei au declarat că bărbatul era un cunoscut consumator de bături alcoolice care îşi făcea veacum în zona Cimitirului Roboaica din Craiova.

Citește și...