Scandal cu injuraturi si amenintari, in direct! “Sa moara fii’ta!” Vezi ce a urmat dupa asta

Publicat: 20/01/2015 | 00:04

Invitatii unei emisiuni din Romania si-au pierdut cumpatul si au uitat ca se afla intr-un platou de televiziune. Cei doi protagonisti s-au injurat si si-au vorbit mai ceva ca la usa cortului.

Luni seara, a fost nevoie de interventia bodyguarz-ilor pentru a calma spiritele in timpul show-ului de noapte de la Kanal D din Romania.Loredana Pastrama, cumnata lui Pepe, nu s-a mai putut stapani in momentul in care a vazut ca fostul ei partener, Cristi, o minte in fata.

Loredana Pastrama

Dupa ce l-a acuzat ca vorbeste cu alte femei la telefon si ca a mers dupa ele la spital, Loredana s-a enervat peste masura cand Cristi a declarat ca nu e adevarat si ca in masina pe care a cumparat-o din banii ei nu a urcat alta femeie in afara de ea.

Loredana Pastrama

“Sa moara fii’ta! Zi tu sa moara fi’ta, jura-te pe ea daca ai tupeu!”, a urlat Loredana in timp ce arunca microfonul spre Cristi. Imediat au intervenit angajatii unei firme de paza care se aflau deja in studiou, aceasta nefiind prima data cand Loredana face un astfel de scandal in timpul emisiunii.

Loredana Pastrama

Pentru ca emisiunea sa se desfasoare fara incidente, Adelina Pestritu a promis ca ii tine ea microfonul invitatei sale.

R.O.
 

Citește și...