Scandal CUTREMURATOR in showbiz-ul din Romania! O vedeta isi face praf fostul sot: „Bosorogule slinos, rapanos si paduchios!”

Publicat: 18/12/2013 | 11:25
Scandal CUTREMURATOR in showbiz-ul din Romania! O vedeta isi face praf fostul sot: „Bosorogule slinos, rapanos si paduchios!”

Continua eternul razboi dintre Horia si Mariana Moculescu. Desi Sarbatorile de Iarna bat la usa, fosta sotie a faimosului compozitor tuna si fulgera, facandu-l pe acesta cu ou si cu otet, din cauza asa-zisei prietenii cu Cristi Marin, ex-iubitul ei.

Mariana Moculescu nu tine cont de Postul Craciunului isi isi injura fostul sot intr-un mod de-a dreptul grotesc, numindu-l „prost„, „pupincurist„, „jigodie„, „bosorog slinos” si multe, multe altele.

mariana moculescu

Horia Moculescu te anunt pe aceasta cale, ca esti un mare prost, un pupincurist!!!„, a scris Mariana Moculescu pe Facebook.

horia moculescu

Fosta sotie a compozitorului nu s-a multumit cu atat si si-a continuat atacul, pe acelasi ton jignitor si grotesc: „Jigodia dracului de Moculescu Horia, care il pupa in c*r pe Cristi Marin, doar, doar pentru a incerca sa-l motiveze si sa il faca sa ma indeparteze de a ma mai gandi la casa mea. Ti-a refuzat toate propunerile imbecile, cretine, inutile pe care i le-ai facut bosorogule slinos, paduchios, manjit, jegos, soios, patat, nespalat, rapanos, murdar…. Daca nu ma anunta Cristi Marin, asa nebun cum este considerat, acum eu nu mai aveam pentru ce sa ma mai intorc in Romania„.

Divort cu scandal

Fosta prezentatoare TV, Mariana s-a casatorit cu Horia Moculescu in 1998. Intre cei doi exista o diferenta de varsta de 31 de ani, motiv pentru care mariajul avea sa ia sfarsit in 2011. Desi au o fiica de 23 de ani impreuna, pe Nidia, Horia si Mariana s-au facut cu ou si cu otet in ultimii doi ani, atat in presa scrisa cat si la televizor.

J.D