Scandal de proportii! Un mare actor roman declara razboi manelistilor: „Ma simt furat!”

Publicat: 07/11/2013 | 08:56

Continua razboiul dintre artisti si Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti (CREDIDAM)!
 

Unul dintre cei mai aprigi contestatari ai CREDIDAM, actorul Florin Zamfirescu, sare la gatul respectivei institutii, dar si al manelistilor, considerand ca cele „entitati” sunt mana in mana.

Sunt convins ca se vor descoperi si alte nereguli mult mai mari. Ei au distribuit numai o mica parte din drepturile cuvenite artistilor, in rest au impartit o parte din bani intre ei, iar o parte i-au cheltuit, asa cum a constatat controlul cu pricina, pe trai bun. Ca sa intelegeti cum sta situatia, eu, pentru serialul ‘Inima de tigan’, in care am aparut in fiecare din cele 180 de episoade, am primit 1.000 lei de la CREDIDAM. Si pentru ‘Regina’, care a avut tot 180 de episoade, am luat tot 1.000 de lei. In schimb, manelistii au primit zeci de mii de euro. Nu pot să dovedesc asta, dar aşa e!„, a declarat Florin Zamfirescu pentru ziarul Ring.

Actorul este convins ca intre CREDIDAM si manelisti exista o colaborare. Una, sustine el, ilegala! „Sunt miliarde de lei vechi cu aparenta legala care au fost date manelistilor si bineinteles ca dupa aceea si-i imparteau intre ei. S-au folosit de posturile de televiziune care difuzeaza in nestire manele si care platesc doi lei la CREDIDAM pentru asta apoi au venit si au facut calculul orelor de difuzare. Pai, cum sa nu iasa la numar?! Si le-au dat banii nostri, ai celor care ne dam sufletul zi de zi pe scena. Ma simt furat!„, a conchis Florin Zamfirescu.

J.D.

Banner


 

Citește și...