Scandal fara precedent intre Zavorance! Au reinceput razboiul pentru avere. Uite ce replici si-au dat de pe paturile de spital

Publicat: 23/02/2015 | 00:36

Aflate pe patul de spital, Oana si Marioara Zavoranu au reaprins scandalul pentru avere. Desi in ultima vreme totul parea roz intre ele, mama si fiica stateau de fapt pe un butoi cu pulbere.

Marioara Zavoranu a fost la un pas de moarte iar starea sa de sanatate este in continuare pusa de medici sub semnul intrebarii. Are nevoie urgent de un transplant de rinichi. Oana, spune insa ca s-a exagerat in privinta starii de sanatate a mamei sale. 

zavoranu

“Hai sa va spun un lucru, tot timpul asta, tot ceea ce s-a intamplat, pot sa-ti spun cu mana pe suflet si imi cer iertare ca spun un adevar dur, a fost foarte mult exagerat. Aflam ca e intubata si nu putea respira, brusc aflam ca nu, poate!”, a dezvaluit Zavo in cadrul unei emisiuni.  Saptamana trecuta si Oana a ajuns pe masa de operatie pentru o afectiune la timpan. Oana i-ar fi cerut Marioarei bani pentru operatie prin intermediul prietenei sale, Raluca Macovei. Refuzata de propria mama, Zavo si-a varsat nervii pe Gigicu, fratele Marioarei, cel despre care se spune ca ar fi mostenitorul imperiului Agricomex. Rapusa de boala, Marioara cu greu si-a exprimat durerea.

zavoranu

 “E pur şi simplu o gelozie din partea Oanei. Fata de Gigicu? Da! Ea crede că îi iubesc mai mult pe ei decât pe ea, e o aberaţie. Oana a fost şi o să fie sufletul meu, viaţa mea. Dacă vrea să creadă în mine, s-o facă! Nu este prea târziu. Sunt de o lună în spital şi Oana n-a venit decât o singură dată la mine. Cui trebuia să-i spun să-mi facă şi mie o supă, să-mi facă o carne fiartă.” a spus Marioara.

 A rugat-o sa-i faca o carte de munca

Marioara ar fi vandut in urma cu cateva luni un apartament de peste 40 de mii de euro. Toti banii ar fi ajuns atunci la Zavo. Aceasta ii reproseaza, insa, mamei sale ca n-a vrut sa-i faca nici macar o carte de munca pe firma Agricomex iar Gigicu ar beneficia lunar de mii de euro.

Mama Oanei se judeca cu statul pentru averea familiei
Mama Oanei se judeca cu statul pentru averea familiei

“Daca tu ai avea o firma si fratele tau ar avea carte de munca si salariu de mii de euro si fata ta te roaga sa-i faci o carte de munca ca sa fac un imprumut la banca si refuzi, oare e vorba de gelozie sau de un teatru pe care nu-l mai suport. Gigicu nu-i face supa gratis, Gigicu ii face supa pe 6 mii de euro lunar pe care ii duce soferul acasa, in timp ce eu, care i-am dat 75 la suta din mostenirea care mi se revenea de drept de la tatal meu, nu am putut sa am o carte de munca.”, a reactionat Oana.  In spatele averii Marioarei par sa se ascunda multe secrete pe care Oana incepe sa le dezgroape.

oana zavoranu

 “Tatal meu a murit cu zile pentru ca a facut operatia prea tarziu! Si e vinovata Mariana de lucrul asta? Asta se intelege ca o acuzi ca l-a omorat. Nu i-a dat bani cand a trebuit…”, a marturisit Zavo printre lacrimi intr-o emisiune tv.

 Pepe a incercat sa le impace pe Zavorance

La scurt timp de la despartirea de Pepe, Marioara a decis sa-si dezmosteneasca fiica. De atunci, Oana n-a mai abordat niciodata discutia cu mama ei referitoare la un testament. Pepe incerca in 2011 sa le aproprie pe cele doua firi orgolioase. 

Marioara: Nu, nu merge Pepe. Probabil ca ai dreptate, drept pentru care o s-o dezmostenesc ca sa simta cu adevarat si ea ce inseamna greul, viata, si ce inseamna sa ai o mama care te adora.
Pepe: Oana simte deja ce-i greul, viata… va zic eu, simte.
Marioara: Sa simta! Ca si eu am simtit.
Pepe: Nu trebuie sa spuneti asa, trebuie sa spuneti exact asa: „nu mai simte, ca eu sunt mama ei si n-o sa mai simta greul!”, asa trebuie sa faceti, doamna. Va invat eu, va dau eu lectii de moralitate. Trebuie sa spuneti ca nu va simti, ca sunt eu si sunt mama ei.

Pepe, Oana Zavoranu

Marioara: Dar de ce nu i-ai dat tu Oanei pana acum lectii de moralitate ca cu o mama nu trebuie sa te porti asa? Chiar daca as fi furat-o, asa cum spune ea, tu stii ca eu n-am furat-o. Ca ea n-a facut nimic, n-a pus niciun leu, nu mi-a dat niciun leu, niciodata.
Pepe: I-ati prezentat o actiune cu o suta de mii si ea era un million. Stiti ca am dreptate, stiti, nu? Din 60 de mii de euro pe an, Oana are doar 75 la suta, adica vreo 45 de mii de euro
Marioara: Uite as fi putut sa fiu astazi, datorita tie si Oanei, intr-un soson si un galos. Te felicit ca ai reusit, daca nu mi-ati luat averea, cum ziceti voi, in schimb ai reusit s-o faci pe Oana s-o dezmostenesc! Ai reusit un lucru foarte mare. Nu ca nu-i dau averea, stai ca n-ai inteles! Ca o DEZMOSTENESC! Nu numai ca nu-i dau averea, ca si o dezmostenesc, Pepe.

 „Esti fosta mea mama!”

Oana si-a acuzat in repetate randuri mama ca ar fi escrocat-o la scurt timp de la moartea tatalui sau. “Esti FOSTA mea mama, cum eu sunt in acest moment fosta ta fiica. Are tupeu sa zica ca vine si ma dezmosteneste? Sa indrazneasca sa ma dezmosteneasca! Asta a urmarit din totdeauna. 

Marioara zavoranu

  Ii pune in carca lui Pepe ca ma dezmosteneste? Toata lumea e vinovata ca ea sta cu fundul pe bani! Despre ce mai vorbeste femeia asta in afara de bani, de bani si numai de bani? Sa nu ma enerveze pe mine, sa plece cu gusa ei si gogoasa infuriata, sa plece acasa! Ca n-o mai suport la televizor, n-o mai support!”, ii transmitea Oana mamei sale in urma cu 4 ani.

Fiica Oanei se judeca de opt ani cu BNR
Fiica Oanei se judeca de opt ani cu BNR

Doar o minune a facut ca Marioara Zavoranu sa ramana in viata. De o luna este internata iar starea ei de sanatate e departe de un pronostic optimist. Intr-unul din interviurile acordate pentru cancan.ro, Marioara marturisea ca si-ar dori sa le fie alaturi celor doi soti. “Nu m-am gandit la moarte, sincer sa-ti spun, dar in cimitir am doi soti. Si pe tatal Oanei, si pe Zavoranu. Un locsor acolo si pentru mine cred ca se va gasi. La unul din cei doi…? Intre cei doi, de ce langa unul? Unul mi-a fost foarte important fiind tatal Oanei si celalalt, eu am fost in relatii bune si cu unul si cu altul, asa ca n-am nicio rezerva. Oana va stii ce va face cu mine.”, a declarat Mariana Zavoranu.

M.N.
 

Citește și...