Scandal in showbiz! Un artist roman este santajat! „O sa-ti blochez pagina oficiala si numele de scena daca nu…”

Publicat: 08/01/2015 | 00:44
Scandal in showbiz! Un artist roman este santajat! „O sa-ti blochez pagina oficiala si numele de scena daca nu…”

Artistul roman cunoscut dupa numele Geo da Silva este pe punctul de a-si pierde pagina oficiala pe un site celebru de socializare. Se pare ca altcineva se declara proprietar de drept al numelui de scena pe care romanul il foloseste.

 

Zilele trecute, Geo da Silva, pe numele real Constantin Cristinel Gheorghe, a primit un mesaj de la un barbat din Albania care sustinea ca el este proprietarul de drept al numelui Geo da Silva.

 

Dj-ul s-a trezit ca un albanez ii cere bani pentru numele de
Dj-ul s-a trezit ca un albanez ii cere bani pentru numele de „Geo da Silva”

I-a cerut bani pentru a nu-i inchide pagina

 

In mesajul trimis, albanezul a incercat sa fie cat mai direct si i-a specificat lui Geo da Silva ca, in cazul in care nu ii va plati o anumta suma de bani, acesta va incerca sa ii inchida pagina oficiala de pe un site de socializare. Barbatul in cauza sustinea ca el a inregostat numele de Geo da Silva la OSIM si ca, daca i se ofera o suma de bani, poate renunta la aceasta marca. Artistul roman a ignorat anuntul, mai ales ca el si-a inregistat numele de scena inca de acum cativa ani, insa, ulterior s-a gandit sa ofere un semnal de alarma pentru artistii care sunt la inceput de drum.

Geo da Silva a incercat sa arate ca numele lui este inregistrat la OSIM
Geo da Silva a incercat sa arate ca numele lui este inregistrat la OSIM

“Sfatul meu pentru tinerii artisti: va costa foarte putin sa va inregistrati numele macar pe Romania.”, a postat artistul roman pe Facebook, aratand totodata ca are acte care dovedesc ca numele este inregistrat inca din anul 2008.

 

CITESTE SI:

Geo Da Silva scoate hit dupa hit

Averea incredibila a directorului OSIM, cercetat pentru frauda: are cinci terenuri si trei case, dar conduce un Trabant!

 

geo da silva

Lucreaza mai mult in Spania

 

Geo da Silva a inceput sa petreaca din ce in ce mai putin timp in Romania. Daca, pe timpul verii, DJ-ul se afla pe litoralul romanesc, odata cu venirea toamnei, incearca sa stea cat mai mult timp plecat. De altfel, barbatul a semnat deja cu o cunoscuta casa de discuri din Spania si se pregateste de noi proiecte.

 

D.M.