Scandal la „Acces Direct”! Mirela Vaida a răbufnit: „Vă dau afară din platou”. Ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii

Publicat: 19/12/2017 | 18:04

Au fost momente tensionate la "Acces Direct"! Mirela Vaida a fost nevoită să se impună în faţa uneia dintre invitate care a început să vorbească urât în momentul în care prin telefon a intrat o cunoscută de-ale sale şi a făcut dezvăluiri care o puneau pe mama celor nouă copii într-o lumină proastă. Prezentatoarea TV a ameninţat-o pe invitata ei că o dă afară din platou dacă nu îşi stăpâneşte nervii.

Mioara Păun şi-a dus copilul de 3 ani la spital în urmă cu trei luni, pentru că era bolnav. Însă, la scurt timp după ce şi-a internat fiul, femeia l-a abandonat. Invitată în platoul de la „Acces Direct”, femeia şi fostul soţ au fost puşi în faţa unor situaţii la care nu se gândeau. Ea nu a recunoscut că şi-a părăsit copilul în unitatea spitalicească şi a spus că îşi vrea copilul înapoi. Iar când o cunoscută a făcut dezvăluiri nepotrivite despre ea, a început să jignească.

„Vă dau afară din platou! Doamna a vorbit civilizat! Dumneavoastră, nu. Nu mai vorbiţi aşa, nu mai ţipaţi, pentru că vă dau afară din platou şi voi vorbi doar cu tatăl!”, a spus Mirela Vaida când invitata ei a început să vorbească obscen.

În direct prin telefon a intrat un cunoscut de-al celor doi părinţi, care a dezvăluit că femeia s-a măritat din interes şi şi-a abandonat copiii în spital.

„Tu ţipi la noi, care suntem oameni, ştim ce înseamnă să fim bolnavi, răciţi. Eu am probleme acum, mă uit la ceas, nu ştiu cum să ajung mai repede acasă. Nu pot să mă abţin să nu spun ce simte un copil care e abandonal. Copilul acela spune «mamă» oricărei femei din spital, a mai spus prezentatoarea de la „Acces Direct”.

Marioara Păun are în total 9 copii şi îi vrea pe toţi alături, unii dintre ei sunt în prezent în grija statului.

„Nu am avut unde să-l duc, nu am casă, nu am masă. Am 36 de ani. Primul copil l-am făcut la 14 ani, am 9 copii. Şase copii sunt cu domul Vârlan şi ceilalţi cu alt tată. Am venit aici ca să pot să-mi iau toţi copiii. Nu este adevărat că s-a spus că am plecat la magazin şi apoi am abandonat copilul. L-am internat în spital pentru că avea febră şi nu mânca. Şi după ce l-am internat nu m-am mai dus la el”, a declarat Marioara Păun, mama copilului.

Tatăl copilului a declarat că el a avut grijă de copil pe timpul verii, dar din toamnă a fost nevoit să-l dea mamei copilului.

„Nu am ştiut de situaţia asta. Nu am avut telefon, am fost la ţară la muncă. Toată vara copilul a stat cu mine, i-am plătit bonă, în toamnă nu am mai avut posibilitatea şi l-a luat mama lui. Ştiam că l-a internat că am fost şi eu. Apoi am pierdut legătura că am fost plecat. Pe ceilalţi copii am fost nevoiţi să-i dăm la stat pentru că nu am mai avut condiţii”, a spus tatăl copilului.