Scandal monstru cu trupa Pussycat Dolls! ”Funcţiona ca o reţea de prostituţie…”

Publicat: 16/10/2017 | 20:46
Scandal monstru cu trupa Pussycat Dolls! ”Funcţiona ca o reţea de prostituţie…”

O fostă componentă a celebrei trupe a făcut dezvăluiri uluitoare! Kaya Jones susţine că celebra formaţie era paravanul unei reţele de prostituţie. 

Kaya Jones susţine că formaţia “funcţiona ca o reţea de prostituţie”, iar componentele acesteia erau forţate să facă sex cu manageri din industria de divertisment. Ea a mai spus că a fost ameninţată cu moartea, dacă avea să dea în vileag ce se întâmpla. 
 
“Iată adevărul. Nu eram într-o trupă de fete. Eram într-o reţea de prostituţie, dar ştiam că vom ajunge numărul 1 în muzică. Cât de rău a fost? Atât de rău, încât a trebuit să-mi iau adio de la vise, de la colegele de trupă şi de la un contract de 13 milioane de dolari”, a scris artista.
 
Fondatorul trupei, Robin Antin, a negat absolut tot, ba chiar a atacat-o pe Kaya: “minciuni ridicole, dezgustătoare”.
 
Şi celelalte fete care au făcut parte din formaţie de-a lungul timpului, faimoasa Nicole Scherzinger (39 de ani), Melody Thornton (33 de ani), Ashley Roberts (36 de ani), Jessica Sutta (35 de ani), Kimberly Wyatt (35 de ani) şi Carmit Bachar (43 de ani), au fost de asemenea deranjate de dezvăluirile care au fost făcute tocmai când formaţia pregătea o reunire pentru un nou turneu. 
 
The Pussycat Dolls a fost una dintre cel mai bine vândute trupe de fete din toate timpurile. Formaţia a vândut 53 de milioane de discuri în cele două perioade de activitate, între 1993 şi 2003 şi din 2005 până în 2010. Între hiturile acesteia s-au numărat: “Don’t Cha”, ”I Don’t Need a Man” şi ”Wait a Minute”.
Citește și...