Scandal MONSTRU in avion! O cursa Tarom, “deturnata” de Razvan si Dani. Pilotul a cerut permisiunea sa aterizeze de urgenta

Publicat: 27/09/2014 | 17:45

A participat la Festivalul Castanelor la Baia Mare, dar se pare ca o noapte de spectacol nu i-a fost de ajuns. Razvan Simion a prelungit show-ul in avion, punand in pericol restul pasagerilor. Pilotul a cerut aterizarea de urgenta la Sibiu.

UPDATE La scurt timp dupa ce a ajuns in Capitala, Loredana Groza s-a imbarcat intr-un alt avion, semn ca experienta neplacuta traita alaturi de Razvan si Dani a fost depasita rapida. Vedeta a decolat catre Iasi.

UPDATE Dupa ce au aterizat la Bucuresti, Razvan si Dani au purtat o discutie destul de lunga cu fortele de ordine. In cele din urma, cei doi prezentatori TV au fost lasati sa plece, insa, nu inainte de a achita o amenda in valoare de 200 de lei.

Muzica, voie buna, castane si… putina horinca. Acestea au fost ingredientele fatale pentru Razvan Simion. Dupa ce a prezentat Festivalul Castanelor la Baia Mare, colegul de emisiune al lui Dani a simtit pesemne nevoia sa continue spectacolul, mutand toata “distractia” in avion. Sambata aceasta, prezentatorul TV se intorcea la Bucuresti, alaturi de Dani Otil si Loredana Groza, cand a inceput sa se comporte nefiresc.

Loredana Groza, Razvan si Dani au participat la Festivalul Castanelor de la Baia Mare
Loredana Groza, Razvan si Dani au participat la Festivalul Castanelor de la Baia Mare

Dupa ce a consumat un pahar de alcool, oferit in mod firesc de compania aeriana pe durata zborului, acesta a solicitat inca unul. Si nu s-a oprit aici, desi oricum se “antrenase” inainte de a urca in avion. Cateva minute bune, Razvan a cerut pahar dupa pahar si a inceput sa faca tot felul de glume pe seama stewardeselor.

Razvan Simion a facut un show de zile mari in avion
Razvan Simion a facut un show de zile mari in avion

Desi i s-a cerut sa se opreasca, colegul lui Dani de emisiune nici nu a vrut sa auda de asa ceva si si-a vazut mai departe de “show”. Dupa doua avertismente verbale, insotitoarele de zbor au cerut ajutorul comandantului, pentru a-l calma pe pasagerul recalcitrant. Insa, nici macar dupa ce a primit un avertisment scris, vedeta Antenei 1 nu s-a linistit. Si, dupa cum marturisesc ceilalti pasageri, acest lucru nici nu avea cum sa se intample.

La aterizarea la Bucuresti, Dani Otil a stat cateva minute de vorba cu personalul de securitate
La aterizarea la Bucuresti, Dani Otil a stat cateva minute de vorba cu personalul de securitate

CITESTE SI

Razvan Simion de la „Neatza” nu mai are casa? Dani: „Facem cheta, incercam sa-i gasim lui Razvan un apartament”. Afla ce s-a intamplat

VIDEO Razvan Simion pierde teren in familie! Vezi cum i-a „tras-o” sotia lui

Conform persoanelor aflate cu el in avion, se pare ca prezentatorul TV se clatina pe picioare, semn ca nu era in apele lui. Acestea sustin ca Razvan era agresiv din cauza consumului prealabil. Vazand ca nu il poate linisti, comandantul aeronavei a cerut turnului de control permisiunea de a ateriza de urgenta la Sibiu si a anuntat acest lucru prin statie.

Lori s-a pozat cu cateva minute inainte de a se urca in avion, fara ca macar sa banuiasca ce avea sa urmeze
Lori s-a pozat cu cateva minute inainte de a se urca in avion, fara ca macar sa banuiasca ce avea sa urmeze

Cand au auzit asta, pasagerii au simtit cum li se face brusc rau. Martorii spun ca Loredana s-a ridicat imediat de pe scaun si a mers sa discute cu echipajul, pentru a incerca sa remedieze situatia. Si a si reusit, in cele din urma, ceilalti pasageri multumindu-i pentru acest lucru. Aeronava a aterizat in urma cu cateva zeci de minute la Bucuresti, Razvan si Dani fiind preluati imediat de serviciile de securitate ale aeroportului.

De la aeroport, Dani si sotia lui Razvan s-au indreptat direct catre casa
De la aeroport, Dani si sotia lui Razvan s-au indreptat direct catre casa

Dupa ce au purtat o discutie lamuritoare cu organele legii, cei doi prezentatori TV au fost lasati sa plece. S-au indreptat direct catre casa, iar dupa cateva minute, sotia lui Razvan a iesit din imobil impreuna cu Dani si inca doi prieteni. Pesemne ca prezentatorul TV nu se simtea deloc bine, intrucat nu a mai iesit din casa.

De aici, doamna Simion, insotita de Dani Otil si ceilalti barbati au plecat catre un restaurant din apropiere, pentru a recupera masina lui Razvan si s-au intors la locuinta.

A.D.

 

 

Citește și...